Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Cult Of Luna live

Cult Of Luna live
Cult Of Luna ένα από τα μεγαλύτερα post-metal groups των ημερών μας, έρχονται στην χώρα μας στις 10 Ιανουαρίου για ένα μοναδικό show στο Fuzz club, από την Umea της Σουηδίας.

Έχουν κυκλοφορίσει 5 full length albums στην Εarache Records,ένα 7” στη Ηydrahead Records και ένα  7” split με τους Switchblade στην Τrust No One. Σχηματίστηκαν το 1998 από μέλη των Eclipse (Hardcore/Punk από Umea) και οι κυκλοφορίες τους έχουν πάρει τις καλύτερες κριτικές σε σημαντικά περιοδικά μουσικής ξένου τύπου, ειδικά το τελευταίο τους album τους από την Earache Records Eternal Kingdom το οποίο κατέπληξε κοινό και κριτικούς.

Συνδιάζοντας Post-Rock ατμόσφαιρα ως βασικό συστατικό της μουσικής τους με doom και sludge στοιχεία, οι Cult Of Luna θεωρούνται μαζί με τους Neurosis, Isis και Pelican από τα σημαντικότερα post metal groups στον πλανήτη αυτή την στιγμή. Οι Cult Of Luna έχουν επιρρεαστεί αρκετά από συγκροτήματα οπως οι Godspeed! You Black Emperor, Mogwai και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή τους Κlas Rydberg, οι Radiohead είναι μια ακόμα μεγάλη επιρροή τους.

Πριν από τους Cult Of Luna την συναυλία θα ανοίξουν δύο από τα καλύτερα δικά μας underground groups oι Sun Of Nothing και οι National Pornografik.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
The Warlocks live στο An Club
25.08.2016 16:59
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για την προώθηση του έβδομου σε σειρά full length album τους, με τίτλο "Songs from the Pale Eclipse", οι Αμερικανοί psychedelic rockers The Warlocks έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας από την "Πόλη των αγγέλων", για ένα μοναδικό live στο ιστορικό υπόγειο του An Club.
Egypt live @ An Club
12.04.2016 14:00
Οι Evacuate prods & Events, An club & Eclipse Productions παρουσιάζουν live τους EGYPT στις 6 Μαΐου 2016. Special act: GREEN YETI.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.