Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique, ύστερα από έναν χειμώνα πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώνοντας με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. Η νοσταλγία και η συγκίνηση της Ανατολής αναμειγνύεται μοναδικά με την ένταση και τον δυναμισμό της Δύσης σε ένα παθιασμένο, διονυσιακό και άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα!

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στον πολιτιστικό χώρο «ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟΝ» στην Κυπαρισσία.

Mέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά. Με την υποστήριξη του Δήμου Πλατανιά.

Με την ξεχωριστή αισθητική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της σπουδαίας μπάντας της, κάθε live γίνεται μια μοναδική εμπειρία. Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, που καλύπτει ευρηματικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση  των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique προτείνουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι σε ήχους και αισθήσεις.  Η αισθαντική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, ο τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό στα live της, η νέα ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, υπόσχονται μία απολαυστική, καλοκαιρινή συναυλιακή βραδιά.

Οι boğaz musique είναι οι:

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος – κιθάρες, μαντολίνο, λούπες

Καλαμάρας Βαγγέλης – τύμπανα

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, βιολί

Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο

Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Ήχος-Τάκης Σπυρόπουλος

Φωτογραφίες: Βασίλης Βρεττός

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς