Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

The Latest illy Art Collection Cup: sustainArt 2

The Latest illy Art Collection Cup: sustainArt 2

Το ILLY CAFFE, ως επίσημος συνεργάτης της Expo Μιλάνο, παρουσιάζει τη δεύτερη Illy sustainArt συλλογή από φλιτζάνια καφέ διακοσμημένα από καλλιτέχνες από χώρες παραγωγής καφέ και αφιερωμένα στην Expo.

 

Ο δικτυακός τόπος www.illysustainArt.org είναι ο πυρήνας του έργου. Ένα παράθυρο στο σύγχρονο κόσμο της τέχνης, σημείο αναφοράς για τους καλλιτέχνες και επιμελητές.

 

Το 2014, 4 καλλιτέχνες, όλοι γεννημένοι σε χώρες παραγωγής καφέ, επελέγησαν να συμμετάσχουν στο project Illy sustainArt. Κλήθηκαν να σχεδιάσουν μια μοναδική συλλογή, σε περιορισμένες εκδόσεις και εμπνευσμένες από το θέμα της Expo 2015: «Feeding the planet,Energy for life» (Σίτιση του πλανήτη, Ενέργεια για ζωή).

 

Στο έργο τους αποτυπώνονται οι αισθήσεις, οι εμπειρίες και οι αφηγήσεις που σχετίζονται με τον κόσμο του καφέ μέσα από το πρίσμα της καλλιτεχνικής τους προσέγγισης

Σχετικές ειδήσεις
#EuroFoodStories: Ο τελικός, η Πορτογαλία  και τα περίπου παπουτσάκια Βacalhau!
08.07.2016 10:20
Σε λίγες ώρες φτάνουμε στον τελικό του Euro 2016. Τα #EuroFoodStories από το e-FOOD είναι αφιερωμένα στην Πορτογαλία που περνάει στον τελικό!
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Οι Angelos Bratis και Costas Argiriou στο i-Dentities
07.04.2016 12:04
Με τη σειρά εκδηλώσεων i-Dentities, το i-D προβάλλει , παρουσιάζει και φέρνει σε επαφή με το ευρύ κοινό σύγχρονους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στο χώρο της μόδας, του κοσμήματος και της τέχνης.
Carnival Capsule Collection: H Benetton αναμειγνύει χρώματα και μπερδεύει ταυτότητες!
15.02.2016 15:26
H συλλογή Carnival Capsule Collection και μια ολοκαίνουρια παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια αναβαθμίζουν δύο από τις σημαντικότερες αξίες της μπράντας, το χρώμα και την διαφορετικότητα, σε ένα εντελώς νέο, σοφιστικέ και σύγχρονο επίπεδο.
Chuck Taylor All Star Sex Pistols: Η Converse παρουσιάζει τη συλλογή για την Άνοιξη 2016
09.02.2016 11:32
H Converse τιμά το θρυλικό συγκρότημα Sex Pistols με τη νέα συλλογή για την Άνοιξη 2016, Chuck Taylor All Star Sex Pistols.