Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

The Latest illy Art Collection Cup: sustainArt 2

The Latest illy Art Collection Cup: sustainArt 2

Το ILLY CAFFE, ως επίσημος συνεργάτης της Expo Μιλάνο, παρουσιάζει τη δεύτερη Illy sustainArt συλλογή από φλιτζάνια καφέ διακοσμημένα από καλλιτέχνες από χώρες παραγωγής καφέ και αφιερωμένα στην Expo.

 

Ο δικτυακός τόπος www.illysustainArt.org είναι ο πυρήνας του έργου. Ένα παράθυρο στο σύγχρονο κόσμο της τέχνης, σημείο αναφοράς για τους καλλιτέχνες και επιμελητές.

 

Το 2014, 4 καλλιτέχνες, όλοι γεννημένοι σε χώρες παραγωγής καφέ, επελέγησαν να συμμετάσχουν στο project Illy sustainArt. Κλήθηκαν να σχεδιάσουν μια μοναδική συλλογή, σε περιορισμένες εκδόσεις και εμπνευσμένες από το θέμα της Expo 2015: «Feeding the planet,Energy for life» (Σίτιση του πλανήτη, Ενέργεια για ζωή).

 

Στο έργο τους αποτυπώνονται οι αισθήσεις, οι εμπειρίες και οι αφηγήσεις που σχετίζονται με τον κόσμο του καφέ μέσα από το πρίσμα της καλλιτεχνικής τους προσέγγισης

Σχετικές ειδήσεις
H FIX Hellas χορηγός της πρώτης περιοδικής έκθεσης  του ΕΜΣΤ
03.11.2016 10:51
34 χρόνια μετά την παύση λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής μπίρας ΦΙΞ στη Λεωφ. Συγγρού, η FIX Hellas επιστρέφει στο ιστορικό κτίριο, με τη χορηγία της πρώτης περιοδικής έκθεσης του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ).
#EuroFoodStories: Ο τελικός, η Πορτογαλία  και τα περίπου παπουτσάκια Βacalhau!
08.07.2016 10:20
Σε λίγες ώρες φτάνουμε στον τελικό του Euro 2016. Τα #EuroFoodStories από το e-FOOD είναι αφιερωμένα στην Πορτογαλία που περνάει στον τελικό!
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Οι Angelos Bratis και Costas Argiriou στο i-Dentities
07.04.2016 12:04
Με τη σειρά εκδηλώσεων i-Dentities, το i-D προβάλλει , παρουσιάζει και φέρνει σε επαφή με το ευρύ κοινό σύγχρονους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στο χώρο της μόδας, του κοσμήματος και της τέχνης.
Ο ΟΤΕ TV στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
28.03.2016 15:57
Τη στήριξή του στο έργο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ανάδειξη της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής συνεχίζει ο ΟΤΕ TV που δίνει και φέτος το ‘παρών’ στα βραβεία της Ακαδημίας ως Μέγας Χορηγός.