Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

H Φωτεινή Δάρρα και o Δημήτρης Παπαδημητρίου για μία συναυλία στο Διακοπτό

H Φωτεινή Δάρρα και o Δημήτρης Παπαδημητρίου για μία συναυλία στο Διακοπτό

Το Διακοπτό συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2015 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., προσκαλεί το κοινό σε μια μοναδική συναυλία "Στο φως των αστεριών", με τη Φωτεινή Δάρρα και τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στην παραλία Αγίου Νικολάου στο Διακοπτό.

Δυο καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο, θα μοιραστούν με τους φίλους τους τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και γνωστά μουσικά κομμάτια από την παγκόσμια σκηνή . Η Φωτεινή Δάρρα (μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σύγχρονη μούσα του Μίκη Θεοδωράκη) και ο διακεκριμένος (με 15 ελληνικά και διεθνή βραβεία μουσικής) Δημήτρης Παπαδημητρίου, θα μας ταξιδέψουν με την τετραμελή ορχήστρα τους σε μουσικά ακούσματα που ισορροπούν ανάμεσα στην ποιότητα της δημιουργίας και τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει η Δημοτική Παιδική - Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού.

Σχετικές ειδήσεις
Οι έρωτες του ποιητή στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
06.02.2017 15:46
Πώς τέσσερις Έλληνες συνθέτες (Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Ξυδάκης, Τάσος Ρωσόπουλος, Κώστας Μάκρας) παίρνουν τα ποιήματα του Χάινε και φτιάχνουν μία ερωτεύσιμη συναυλία;
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
...απλά Καλοκαίρι!: Η Φωτεινή Δάρρα σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.07.2016 16:43
Φωτεινή Δάρρα. Η φωνή που μας ταξίδεψε στον κόσμο, γεμίζει τις αποσκευές της με τα καλύτερα τραγούδια της και ταξιδεύει...
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Μετασχηματισμοί: Ο Νίκος Ξυδάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Τάσος Ρωσόπουλος στη Στέγη
07.03.2016 17:06
Στην τρίτη συναυλία του κύκλου Μετασχηματισμοί και σε συνέχεια της παρουσίασης του Χειμωνιάτικου ταξιδιού του Σούμπερτ με τους στίχους στα ελληνικά, οι Νίκος Ξυδάκης , Δημήτρης Παπαδημητρίου και Τάσος Ρωσόπουλος θα παρουσιάσουν νέα τραγούδια, μελοποιώντας ποιήματα του Wilhelm Müller, από τον κύκλο Winterreise, σε μετάφραση του Διονύση Καψάλη.