Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

11o Low Bap Festival

11o Low Bap Festival

Πέρασε ήδη μια δεκαετία από το πρώτο Low Bap festival. Το φετινό 11ο κατά σειρά φεστιβάλ θα διοργανωθεί στο Gagarin στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, προσθέτοντας μια επιπλέον μέρα στο Zucchero στις 29 Δεκεμβρίου παρέα με τους Active Member.

Το festival φέτος θα κινηθεί κυρίως γύρω από τους Active Member και τις δύο μέρες θα διεξαχθούν μαραθώνιες συναυλίες με τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία του γκρουπ. Μάλιστα την κάθε μέρα θα ακουστούν διαφορετικά κομμάτια καθώς αντίστοιχα την μία μέρα θα γίνει ένα αφιέρωμα στην προσωπική δισκογραφία του B.D.Foxmoor ενώ την άλλη θα γίνει αφιέρωμα στα τραγούδια της Sadahzinia.

Μαζί τους στη σκηνή θα συμμετέχουν και το γκρουπ Χνάρια και Totem. Από το Λονδίνο θα επισκεφτεί το φεστιβάλ και ο Rodney P (και τις δύο μέρες). Επίσης, στη σκηνή θα ανέβει ο Evil Dee (μέλος των BeatMasters και των Black moon). Το διήμερο στο Gagarin θα κλείσει με ένα δυναμικό unplugged set με αγαπημένα low bap τραγούδια – παιγμένα αλλιώς! Οι δύο βραδιές θα ξεκινήσουν από νωρίς, στις 7:00 με προβολές ντοκιμαντέρ και Dj set.