Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

45 υποτροφίες για νέους φοιτητές από το ΙΕΚ Ακμή και τα Public

45 υποτροφίες για νέους φοιτητές από το ΙΕΚ Ακμή και τα Public

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και εσύ σκέφτεσαι τι θα σπουδάσεις ή τι θα έχει απήχηση στην αγορά εργασίας; Τα Public είναι εδώ για να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στους νέους, ανοίγοντάς τους τον δρόμο για να επιλέξουν και να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους. Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, προσφέρουν 45 υποτροφίες διετούς φοίτησης για τους νέους φοιτητές που θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.

 

Tα Public στέκονται στο πλευρό όσων επιθυμούν την κατάρτιση στον τομέα της επιλογής τους και συνεργάζονται για τον σκοπό αυτό με έναν από τους πλέον καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς της χώρας. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα 40 και πλέον χρόνια της ηγετικής πορείας  του στον χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα έχει βραβευτεί ως ένα από τα 7 καλύτερα εκπαιδευτήρια στην Ευρώπη!

 

45 νέοι φοιτητές θα κερδίσουν ένα διετές πρόγραμμα σπουδών επιλέγοντας αντικείμενο μέσα από μία ιδιαίτερα ευρεία γκάμα προγραμμάτων, με 12 διαφορετικούς τομείς σπουδών. Από ‘δημιουργικά’ επαγγέλματα όπως γραφιστική, διακόσμηση, σκηνοθεσία και φωτογραφία μέχρι και ειδικότητες ιατρικού ενδιαφέροντος όπως διαιτολόγια, φυσικοθεραπεία και ιατρική αισθητική, οι επιλογές που ανοίγονται για τους τυχερούς σπουδαστές είναι ανεξάντλητες και φέρουν την υπογραφή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

 

Στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους που ονειρεύονται μια επαγγελματική κατάρτιση τα Public τους προσφέρουν τα εφόδια για να κάνουν το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα προς το μέλλον που επιθυμούν.

 

Εάν θέλεις λοιπόν να είσαι εσύ ένας από τους 45 φοιτητές που θα κερδίσουν μια υποτροφία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με τα Public συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες στην κλήρωση!

 

Η υποτροφία αφορά κάθε νέα εγγραφή για φοίτηση από τον Οκτώβριο του 2015 και ισχύει και για τα δύο χρόνια σπουδών (πλήρης υποτροφία).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής τους και να διεκδικήσουν μία από τις 45 υποτροφίες, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση:

http://blog.public.gr/bes-stin-klirosi-gia-45-ipotrofies-apo-ta-iek-akmi/

Σχετικές ειδήσεις
Photocitizens: Κάλεσμα συμμετοχών
03.11.2016 16:21
Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photocitizens στα πλαίσια του project Εθνική Ταυτότητα προσκαλεί φοιτητές και ενήλικες να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους μέσω του Photometria International Photography Festival.
Ακροάσεις για 22 υποτροφίες στο master class Αρχαίου Δράματος στις Μορφές Έκφρασης
16.09.2016 15:11
Οι Μορφές Έκφρασης, ανακοινώνουν υποτροφία για 22 νέους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς) για την συμμετοχή τους στο master class Αρχαίου Δράματος με θέμα την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από τον Θωμά Κινδύνη.
Ίδρυμα Ωνάση: Υποτροφίες για το Ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017
18.07.2016 10:49
Το Ίδρυμα Ωνάση, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και έγκρισης υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, παρέχοντας συνολικά 215 υποτροφίες σε Έλληνες και αλλοδαπούς φοιτητές και επιστήμονες.
Απονομή μουσικών υποτροφιών από το Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής
06.07.2016 16:26
Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής απένειμε μουσικές υποτροφίες σε νέους Έλληνες καλλιτέχνες για Λυρικό Τραγούδι και Πιάνο.
Masterclass Λυρικού Τραγουδιού με τον Άρη Αργύρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.04.2016 12:18
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ και ο διεθνώς καταξιωμένος βαρύτονος ΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, προσφέρουν ένα ανοιχτό σεμινάριο ερμηνείας λυρικού τραγουδιού, από 5 έως 7 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.