Λίγες μόνο ημέρες έχουν μείνει για το εκρηκτικό live των Anima Nation και Gumbo Kulapo. Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, τα δύο μουσικά σχήματα συναντιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τροπικό Maori Beach Bar για μία μοναδική συναυλία, ενώ ακόμα μία έκπληξη έρχεται να προστεθεί στη Βραδιά!

Η πορεία των Anima Nation ξεκινά τον Νοέμβριο του 2007 στη Θεσσαλονίκη, ως εξαμελής μπάντα. Η σύνθεση του συγκροτήματος έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου, παίρνοντας την τελική της μορφή αποτελούμενη από οχτώ μέλη. Το 2013 ολοκληρώνεται η ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου Illusion, στο στούντιο που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη, με επιμέλεια των ιδίων. Μέσα από tropical ήχους όπως, reggae, ska, afrobeat, funk, cumbia, boogaloo, latin, calypso, καθώς και με προσμίξεις hip hop και soul η ενεργητική τους σκηνική παρουσία και η διαδραστικότητα τους με το κοινό δημιουργεί ένα θερμό, γεμάτο χαμόγελα και χορό live party. Σε ζωντανές εμφανίσεις με Groundation, Don Carlos, Nneka, Oghene Kolomgbo (Fela Kuti – Afrika 70′), Dreadzone αλλά και συμμετοχές σε διοργανώσεις όπως Street Parade, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, Street Mode και συναυλίες σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, οι Anima Νation κατακτούν τις καρδιές του ακροατηρίου ταξιδεύοντάς το και μεταφέροντας παράλληλα το αισιόδοξο μήνυμα τους.

Οι Gumbo Kulapo είναι ένα νέο μουσικό σχήμα που πειραματίζεται πάνω σε funk φόρμες. Δένοντας αρμονικά τα ηχοχρώματα της Νέας Ορλεάνης, από την jazz έως το funk, με τους ρυθμούς της afrobeat και την ατμόσφαιρα της ethiojazz, δημιουργούν έναν μοναδικό πάντρεμα ήχου που τους χαρακτηρίζει.

After Party w/ Experiment Disco DJ