Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Διαγωνισμός φωτογραφίας για το live των The Jon Spencer Blues Explosion από το Gagarin 205

Διαγωνισμός φωτογραφίας για το live των The Jon Spencer Blues Explosion από το Gagarin 205

To Gagarin 205 ξεκινάει έναν ωραίο δημιουργικό διαγωνισμό με τρεις νικητές που θα κερδίσουν 3 διπλές προσκλήσεις The Jon Spencer Blues Explosion και ένα ποτάκι κερασμένο από εμάς την ημέρα της συναυλίας. Πώς θα γίνει αυτό; Απλό.

 

1. Ανεβάζετε σε facebook, twitter, instagram μια, όσο πιο ευφάνταστη/πρωτότυπη/ καλλιτεχνική γίνεται, φωτογραφία του εαυτού σας με βινύλιο (ναι, θέλουμε βινύλιο!) της μπάντας ΚΑΙ hashtag ‪#jsbx_gagarin. Το hashtag είναι απαραίτητο για να βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες σας μαζεμένες!

 

2. Όσοι δεν έχετε social media (... αυτοί οι σπάνιοι τύποι!) στέλνετε τη φωτογραφία σας στο xrysagagarin@gmail.com

 

3. Η κριτική μας επιτροπή, που αποτελείται από τους γνωστούς φωτογράφους Θοδωρή Μάρκου και Χρήστο Σαρρή, θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες.

 

4. Εμείς θα ειδοποιούμε τον νικητή και θα τον περιμένουμε με χαρά στο πρώτο μεγάλο live της σεζόν!

 

Είδατε πόσο απλό; Συμμετοχές μέχρι ΚΑΙ την 1η Σεπτεμβρίου 2015!

Σχετικές ειδήσεις
Faces in Spaces: διαγωνισμός φωτογραφίας από την ομά Κα.Δρώ
10.08.2016 12:45
Η Φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ διοργανώνει και φέτος ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα έχει τίτλο Faces in Spaces.
Αγαπημένες μου Εικόνες...: διαγωνισμός φωτογραφίας από το METApolis
08.08.2016 16:52
Το METAPolis διοργανώνει νέο Online διαγωνισμό φωτογραφίας (Instagram ή Facebook ), με διαφορετική θεματολογία, με γενικό τίτλο "Αγαπημένες μου Εικόνες...".
1ο Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016
05.07.2016 14:42
Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.
Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2
11.05.2016 11:22
Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2, από 13 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2016.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!