Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Σύρος Πολιτισμός 2015”, το Χοροθέατρο Ακροποδητί θα παρουσιάσει την παράσταση “Σεμπάστιαν”.

Ο αόρατος ήρωας από το θεατρικό έργο “Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίριτου Τ. Ουίλιαμς, με ρόλους που αντιστρέφονται και τη φύση να ρυθμίζει τις ζυγαριές.

Θέατρο Απόλλων Παρασκευή 7 Αυγούστου &  Σάββατο 8 Αυγούστου.

Ώρα έναρξης 22:00    

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Rock Ερμούπολης, μεταφέρει στη σκηνή του Θεάτρου Ευανθία Καΐρη, τον παλμό του Συριανού rock ήχου. Μια γιορτή του ηλεκτρικού ήχου. Πρωτοεμφανιζόμενα σχήματα, μπάντες, νέες ιδέες, κλασσικές rock φόρμες.

Σάββατο 8 Αυγούστου 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 20:30  στην παραλία Αζολίμνου θα πραγματοποιηθεί “Αυγουστιάτικη Βραδιά”, παραδοσιακή νησιώτικη βραδιά, με κέφι & χορό από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μάννα & το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

Είσοδος ελεύθερη.

Την ίδια ημέρα, στις 21:00 στον Δανακό, ο Ναυτικός Όμιλος Γαλησσά μαζί με την Τοπική κοινότητα Γαλησσά, διοργανώνουν το Πανηγύρι του Αγίου Κυριάκου.

Είσοδος ελεύθερη.

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων συμπληρώνοντας 5 χρόνια συνεχούς μουσικής παρουσίας, θα παρουσιάσει την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 21:00, στην έπαυλη Τριροπινά στην Ποσειδωνία, το μουσικό έργο “Στον Μυστικό Κήπο του Νίκου Κυπουργού”.

Μουσική και τραγούδια από την ιστορική ραδιοφωνική σειρά “Εδώ Λιλιπούπολη”, τη συλλογή “Τα Μυστικά του Κήπου” καθώς και τραγούδια για το θέατρο και τον κινηματογράφο.  Ερμηνεύουν η Σαββίνα Γιαννάτου και ο Δώρος Δημοσθένους.

Διευθύνει ο Νίκος Κυπουργός.        

Το μουσικό ταξίδι των εκδηλώσεων “Σύρος Πολιτισμός 2015” συνεχίζεται, με μια μοναδική συναυλία της ιστορικής Αθηναϊκής Μαντολινάτας “Νικόλαος Λάβδας” και σολίστ τον διεθνούς φήμης Ιταλό μαντολινίστα Ugo Orlandi. Τίτλος της συναυλίας “Ελληνική Ραψωδία”.

Κυριακή 09 Αυγούστου ώρα 21:00, Θέατρο Απόλλων.