Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Θήβα -Νεότερος κύκλος πολιτισμού

Θήβα -Νεότερος κύκλος πολιτισμού
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο Θήβα: Μωσαϊκό Πολιτισμού. Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του λευκώματος του Γιάννη Λάμπρου Θήβα Νεότερος κύκλος πολιτισμού .

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σβίγγος και ο Κωνσταντίνος Γαλάνης Β.Δντης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΥΔΑΠ ,με κύριους ομιλητές την συγγραφα Βενετία Κατσιφή και τον ιστορικό -συγγραφέα Ιωάννη Μήτρο.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο Δήμος αποφάσισε να απονείμει τιμητικές πλακέτες σε δημιουργούς συμπολίτες του και στους προέδρους των τοπικών πολιτιστικών Σωματίων Θήβας ,ως ένδειξη ευχαριστίας για την συμβολή τους στην πολιτιστική ανάπτυξη της ιστορικής Θήβας.


Σχετικές ειδήσεις
Flying over the Abyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος: η έκθεση του ΝΕΟΝ στο Ωδείο Αθηνών
08.11.2016 13:21
Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ παρουσιάζει την έκθεση ‘Flying over the Αbyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος’ και στην Αθήνα, στον νέο χώρο πολιτισμού του Ωδείου Αθηνών, από τις 18 Νοεμβρίου 2016 έως τις 31 Ιανουαρίου 2017.
Μνημεία υπό την προστασία της Unesco στη Βουλγαρία: περιοδική έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
27.09.2016 16:33
Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την περιοδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Μνημεία υπό την προστασία της Unesco στη Βουλγαρία», στον χώρο υποδοχής (φουαγιέ) του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.
Προς Τήνο ΙΙΙ: έκθεση για τον Βλάση Κανιάρη στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού
03.06.2016 10:26
Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού εγκαινιάζει στις 25 Ιουνίου την τρίτη έκθεση Προς Τήνο, η οποία είναι αφιερωμένη στον Βλάση Κανιάρη.
Έκθεση φωτογραφίας της Έβελυν Φωσκόλου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού
22.12.2015 13:53
Χριστούγεννα, και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού εκθέτει στο μέγαρό του από τις 22 Δεκεμβρίου 2015 τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Τηνίας φωτογράφου Έβελυν Φωσκόλου, τραβηγμένες στην Λέσβο και την Ειδομένη.
Στο ταξίδι της γραμμής: Έκθεση του Ηλία Παπανικολάου στον Εικαστικό Κύκλο
18.12.2015 16:40
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, παρουσιάζεται στην γκαλερί Εικαστικός Κύκλος, στο Κολωνάκι η νέα ζωγραφική δουλειά του Ηλία Παπανικολάου με τον τίτλο ‘’Στο ταξίδι της γραμμής’’.