Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Θήβα -Νεότερος κύκλος πολιτισμού

Θήβα -Νεότερος κύκλος πολιτισμού
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο Θήβα: Μωσαϊκό Πολιτισμού. Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του λευκώματος του Γιάννη Λάμπρου Θήβα Νεότερος κύκλος πολιτισμού .

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σβίγγος και ο Κωνσταντίνος Γαλάνης Β.Δντης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΥΔΑΠ ,με κύριους ομιλητές την συγγραφα Βενετία Κατσιφή και τον ιστορικό -συγγραφέα Ιωάννη Μήτρο.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο Δήμος αποφάσισε να απονείμει τιμητικές πλακέτες σε δημιουργούς συμπολίτες του και στους προέδρους των τοπικών πολιτιστικών Σωματίων Θήβας ,ως ένδειξη ευχαριστίας για την συμβολή τους στην πολιτιστική ανάπτυξη της ιστορικής Θήβας.


Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση της Ταρσής Τζενανίδου στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς
02.02.2017 11:26
Στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Ταρσής Τζενανίδου, με τον τίτλο “Φυσιογνωμίες”.
Homo Utopicus in Crisis: Ομαδική έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
19.01.2017 17:00
To Mουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού παρουσιάζει στην πτέρυγα περιοδικών εκθέσεων Κυριάκος Κρόκος την έκθεση HOMO UTOPICUS IN CRISIS, η οποία θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.
Φωτογραφική έκθεση στο Ιστορικό Μουσείο Σερβίας του Βελιγραδίου
03.01.2017 13:24
Στο Ιστορικό Μουσείο Σερβίας στο Βελιγράδι βρίσκεται η φωτογραφική περιοδική έκθεση του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού «Γαλλοσερβικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο του 1ου Π.Π. στην Θέρμη / Σέδες. Τα αρχαιολογικά τεκμήρια».
Flying over the Abyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος: η έκθεση του ΝΕΟΝ στο Ωδείο Αθηνών
08.11.2016 13:21
Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ παρουσιάζει την έκθεση ‘Flying over the Αbyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος’ και στην Αθήνα, στον νέο χώρο πολιτισμού του Ωδείου Αθηνών, από τις 18 Νοεμβρίου 2016 έως τις 31 Ιανουαρίου 2017.
Μνημεία υπό την προστασία της Unesco στη Βουλγαρία: περιοδική έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
27.09.2016 16:33
Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την περιοδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Μνημεία υπό την προστασία της Unesco στη Βουλγαρία», στον χώρο υποδοχής (φουαγιέ) του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.