Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Play Your Day: H πρώτη συλλογή του En Lefko 87.7 είναι γεγονός

Play Your Day: H πρώτη συλλογή του En Lefko 87.7 είναι γεγονός

H Feelgood Records και τo μουσικό ραδιόφωνο της πόλης, En Lefko 87.7 παρουσιάζουν τη συλλογή «Play Your Day – EN LEFKO 87,7 COLLECTION VOL.1».

 

Δύο ώρες υπέροχης μουσικής με 29 αγαπημένα κομμάτια που ξεχώρισαν και θεωρούνται πλέον classics μέσα από τη συχνότητα το σταθμού και τις επιλογές και προτάσεις των παραγωγών του.

 

Bryan Ferry, Gramatik, Thievery Corporation, Σtella, Royksopp, Nteibint, Parov Stelar, Baby Guru, Kovacs, Sillyboy, Kadebostany, Keep Shelly in Athens, Jessie Ware, Lykke Li, Monophonics, είναι μερικά από τα ονόματα που τα κομμάτια τους έγιναν classics του σταθμού και περιλαμβάνονται σε αυτή τη συλλογή.

 

Το σύνολο των Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που παρουσιάζονται έχουν συνδέσει με κάποιο τρόπο το όνομά τους με τον En Lefko 87.7.

 

Από την εμφάνιση και την υποστήριξή τους από την εκπομπή  ''5|25  Live Sessions" στο live stage  του σταθμού, μέχρι την παρουσία τους στα φεστιβάλ του En Lefko 87.7 και την ουσιαστική βοήθεια του σταθμού στη των δημιουργία video clip τους.

 

Γιατί ο En Lefko 87.7 είναι κάτι παραπάνω από ένα μουσικό ραδιόφωνο. Σκοπός του είναι δώσει χρώμα στην καθημερινότητα των ακροατών με τις μουσικές του προτάσεις, τη δημιουργία μοναδικών event και την επικοινωνία ενεργειών γεμάτων έμπνευση που συμβαίνουν στην Αθήνα και πέρα από αυτή.

Σχετικές ειδήσεις
En Lefko 87.7 Collection Vol. 2
19.12.2016 17:03
H Feelgood Records και ο En Lefko 87.7 παρουσιάζουν τη συλλογή En Lefko 87.7 Collection Vol. 2!
Οι πόλεις της μουσικής, η ΚΟΑ σε μια συναυλία αφιέρωμα στη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 17:26
Τέταρτος σταθμός στο μουσικό χάρτη του φετινού θεματολογικού κύκλου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Οι πόλεις της μουσικής» είναι η Βιέννη, η, επί χρόνια, ευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» της μουσικής.
The Bright Side of the Road is You Vol. 4: νέα συλλογή απο τον Γιώργο Μουχταρίδη
27.04.2016 14:05
Ύστερα από τρεις χρυσές συλλογές ο Γιώργος Μουχταρίδης, ο ιθύνων νους πίσω από το ραδιόφωνο του Pepper επιστρέφει με μια νέα διπλή συλλογή.
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.
Απ’ το «Μοναστηράκι»… στο Ρουφ: Οι Rebeletiko στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
07.04.2016 13:31
Οι Rebeletiko επιβιβάζονται στο Τρένο στο Ρουφ τις Τρίτες 12 & 19 Απριλίου 2016 με ήχους και μουσικές που ακούγονται για πρώτη φορά στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και μας ταξιδεύουν απευθείας στην καρδιά της ανατολικής μας παράδοσης.