Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Elvis is Alive & Lookin’ for Trouble με τον Γιώργο Ζερβό στο Gazarte

Elvis is Alive & Lookin’ for Trouble με τον Γιώργο Ζερβό στο Gazarte

Σε πείσμα όλων των  συνθηκών που μας υποχρέωσαν σε αναβολή στις αρχές του Ιουλίου, εμείς δεν το βάζουμε κάτω: O Βασιλιάς ζει, κι εμείς θα το γιορτάσουμε! Και ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions συνεχίζουν ακάθεκτα!

 

Ο Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 στο Gazarte. Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος θα μας δώσει και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια.

 

Ο Βασιλιάς είναι ένας και μοναδικός: Elvis Presley... η μοναδική φωνή , ο χαρισματικός performer, ένα όνομα που και μόνο στο άκουσμά του σε κάνει να θες να λικνιστείς σε ρυθμούς rock 'n' roll, να ξεφαντώσεις, να τραγουδήσεις! Ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις στη δροσερότερη ταράτσα της πόλης, κρατώντας ένα περιποιημένο ποιοτικό κοκτέιλ ή μια εκλεκτή μπύρα στο χέρι.

 

80χρόνια από τη γέννησή του, ο “Βασιλιάς” θα βρεθεί στο  νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! για μία παράσταση - αφιέρωμα στην πλούσια δισκογραφία του, όπου θα ακουστεί όλο το φάσμα των επιτυχιών του, από το Hound Dog και το That's Alright Mama, μέχρι το Suspicious Minds και το Always on my mind!

 

Η Ελλάδα επιτέλους απέκτησε τον δικό της Elvis! Ποιος ο λόγος να τρέχετε μέχρι το Λας Βέγκας; Αρκεί να έρθετε στην Ταράτσα του Gazarte!

Σχετικές ειδήσεις
Jukebox Cinema από τους Swingin' Cats στο Gazarte
15.12.2016 10:51
Οι Swingin' Cats παρουσιάζουν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 ένα εορταστικό Jukebox Cinema στο Gazarte.
Οι Swingin' Cats live στο Gazarte
05.10.2016 10:20
Οι Swingin' Cats, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως "Penny & The Swingin' Cats", επιστρέφουν ανανεωμένοι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Roof Stage του GAZARTE, συνεχίζοντας να ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!
Heroes - Tribute to David Bowie στο Gazarte
13.04.2016 15:53
Το Gazarte φιλοξενεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 ένα αφιέρωμα στον David Bowie.
Η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου στο Gazarte
30.03.2016 16:35
Η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου γιορτάζει τα 21 χρόνια στη δισκογραφία με μια μεγάλη συναυλία για πρώτη φορά στο Gazarte.
Ο John Abercrombie και ο Rudy Linka live στο Gazarte
08.03.2016 13:57
Δύο "guitar masters" στη σκηνή του GAZARTE! John Abercrombie and Rudy Linka. Δύο μεγάλοι δεξιοτέχνες της κιθάρας στη σκηνή του GAZARTE. Ο λυρικός ήχος του Rudy Linka συναντά τον ηλεκτρικό ήχο του John Abercrombie και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μοναδικό! Με ιδιαίτερη αδυναμία στον αυτοσχεδιασμό, μας καλούν σε ένα ευφυές «παιχνίδι» όπου η Jazz αποκτά νέα χροιά!