Σε πείσμα όλων των  συνθηκών που μας υποχρέωσαν σε αναβολή στις αρχές του Ιουλίου, εμείς δεν το βάζουμε κάτω: O Βασιλιάς ζει, κι εμείς θα το γιορτάσουμε! Και ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions συνεχίζουν ακάθεκτα!

Ο Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 στο Gazarte. Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος θα μας δώσει και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια.

Ο Βασιλιάς είναι ένας και μοναδικός: Elvis Presley… η μοναδική φωνή, ο χαρισματικός performer, ένα όνομα που και μόνο στο άκουσμά του σε κάνει να θες να λικνιστείς σε ρυθμούς rock ‘n’ roll, να ξεφαντώσεις, να τραγουδήσεις! Ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις στη δροσερότερη ταράτσα της πόλης, κρατώντας ένα περιποιημένο ποιοτικό κοκτέιλ ή μια εκλεκτή μπύρα στο χέρι.

80χρόνια από τη γέννησή του, ο “Βασιλιάς” θα βρεθεί στο  νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! για μία παράσταση – αφιέρωμα στην πλούσια δισκογραφία του, όπου θα ακουστεί όλο το φάσμα των επιτυχιών του, από το Hound Dog και το That’s Alright Mama, μέχρι το Suspicious Minds και το Always on my mind!

Η Ελλάδα επιτέλους απέκτησε τον δικό της Elvis! Ποιος ο λόγος να τρέχετε μέχρι το Λας Βέγκας; Αρκεί να έρθετε στην Ταράτσα του Gazarte!