Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Proleter @ Gazarte Taratsa Live Sessions

Proleter @ Gazarte Taratsa Live Sessions

Με γαλλικές αποχρώσεις θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου 2015 η φετινή πορεία του νέου θεσμού της πόλης, των Gazarte Taratsa Live Sessions! Ο περίφημος Proleter, γέννημα-θρέμμα της Τουλούζ, θα δώσει το ρυθμό στο closing party μιας σειράς από εμφανίσεις που έδωσαν χρώμα και κέφι στην inner city nightlife της Αθήνας φέτος το καλοκαίρι.

 

Η παλιά κλασική jazz και οι ρυθμοί του swing βρίσκεται στη βάση της μουσικής του Proleter. Όμως με groove εντελώς σημερινό, με αληθινά απρόσμενους απόηχους από μουσικές του κόσμου, και μίξεις που συνδυάζουν τόλμη και …γοητεία!.  Φίλος του Poldoore και ένας από τους djs της νέας ευρωπαϊκής σκηνής που έχουν κάνει την πιο μεγάλη αίσθηση τα τελευταία χρόνια. Ξεχώρισε με τις μεγάλες επιτυχίες Faidherbe Square και April Showers, που δεν έχουν σταματήσει ποτέ να ακούγονται από το ραδιόφωνο, και καθιερώθηκε με το  EP Feeding the Lions. Πλέον κάθε νέα του κυκλοφορία αναμένεται με αγωνία, ενώ οι fans του πλημμυρίζουν τις αίθουσες σε όλη την Ευρώπη για να τον ακούσουν – πρόσφατα στη Λυόν έγινε χαλασμός σε μια εμφάνισή του που εξελίχτηκε σε ξέφρενο πάρτυ .

 

Δικαιούνται, λοιπόν, κι αυτά ένα μεγάλο πάρτυ για το κλείσιμό τους, τα πρώτα Gazarte Taratsa Live Sessions! Το ρυθμό θα δώσει ως Μέγας Τελετάρχης ο Proleter. Τη δροσιά και την έμπνευση, εκτός από το αεράκι που ενδημεί στην ταράτσα μας ως φυσικός κλιματισμός, θα δώσουν τα κοκτέιλς που θα μας ετοιμάζουν οι εμπνευσμένοι μπάρμεν του Gazarte. Το κέφι θα το χαρίσετε εσείς με την παρουσία σας – και πού ξέρετε; Ίσως να κρατήσαμε τα καλύτερα για το τέλος. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθει κανείς…

Σχετικές ειδήσεις
The Notorious Cosmic Sessions Vol.1 στο An Club
04.01.2017 12:36
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το An Club υποδέχεται το 2017 με το πολυαναμενόμενο «The Notorious Cosmic Sessions Vol.1». Μία μοναδική συνύπαρξη επί σκηνής των Dustbowl, των Social End Products και των Robert Sin & The Huckleberries στο πρώτο «κοσμικό» live της χρονιάς.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!
19.07.2016 11:09
Το Full Moon Acoustic live του Παύλου Παυλίδη για τις 20 Ιουλίου είναι sold out! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.
Οι Nouvelle Vague live στο Gazarte
15.06.2016 17:01
Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα με πλήρη σύνθεση για ένα live στο Gazarte, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
Taratsa IFF Festart Party @ Urania Bar
24.05.2016 14:48
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, από τις 9 το βράδυ, σας υποδεχόμαστε στο Urania Bar με το Taratsa International Film Festival Festart Party.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!