Με γαλλικές αποχρώσεις θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου 2015 η φετινή πορεία του νέου θεσμού της πόλης, των Gazarte Taratsa Live Sessions! Ο περίφημος Proleter, γέννημα-θρέμμα της Τουλούζ, θα δώσει το ρυθμό στο closing party μιας σειράς από εμφανίσεις που έδωσαν χρώμα και κέφι στην inner city nightlife της Αθήνας φέτος το καλοκαίρι.

Η παλιά κλασική jazz και οι ρυθμοί του swing βρίσκεται στη βάση της μουσικής του Proleter. Όμως με groove εντελώς σημερινό, με αληθινά απρόσμενους απόηχους από μουσικές του κόσμου, και μίξεις που συνδυάζουν τόλμη και …γοητεία!.  Φίλος του Poldoore και ένας από τους djs της νέας ευρωπαϊκής σκηνής που έχουν κάνει την πιο μεγάλη αίσθηση τα τελευταία χρόνια. Ξεχώρισε με τις μεγάλες επιτυχίες Faidherbe Square και April Showers, που δεν έχουν σταματήσει ποτέ να ακούγονται από το ραδιόφωνο, και καθιερώθηκε με το  EP Feeding the Lions. Πλέον κάθε νέα του κυκλοφορία αναμένεται με αγωνία, ενώ οι fans του πλημμυρίζουν τις αίθουσες σε όλη την Ευρώπη για να τον ακούσουν – πρόσφατα στη Λυόν έγινε χαλασμός σε μια εμφάνισή του που εξελίχτηκε σε ξέφρενο πάρτυ.

Δικαιούνται, λοιπόν, κι αυτά ένα μεγάλο πάρτυ για το κλείσιμό τους, τα πρώτα Gazarte Taratsa Live Sessions! Το ρυθμό θα δώσει ως Μέγας Τελετάρχης ο Proleter. Τη δροσιά και την έμπνευση, εκτός από το αεράκι που ενδημεί στην ταράτσα μας ως φυσικός κλιματισμός, θα δώσουν τα κοκτέιλς που θα μας ετοιμάζουν οι εμπνευσμένοι μπάρμεν του Gazarte. Το κέφι θα το χαρίσετε εσείς με την παρουσία σας – και πού ξέρετε; Ίσως να κρατήσαμε τα καλύτερα για το τέλος. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθει κανείς…