Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 και ώρα 9:00 το βράδυ, να απολαύσετε τις μελωδίες από το «κόκκινο βιολί» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, με φόντο την τελευταία Πανσέληνο του Ιουλίου, στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

Οι μελωδίες της, μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά, στην αμμουδιά της Πλαζ.
 


Το μουσικό αυτό ταξίδι, περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως η “Πολίτικη Κουζίνα”, το “Babam ve oglum” και το “Ulak”, συνθέσεις από την πιο πρόσφατη δουλειά της για την ταινία “Birleşen Gönüller”, ορχηστρική μουσική από το δημοφιλές άλμπουμ “Το Aστέρι και η Eυχή”, καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η “Φθινοπωρινή Iστορία”, το “Συρανό ντε Μπερζεράκ” το οποίο ενθουσίασε το κοινό, για δύο συνεχόμενες χρονιές και “Το Τρίτο Στεφάνι”.

Μαζί με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της Ευανθίας, οι τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί που θα είναι στη σκηνή μαζί της, φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στην συναυλία: Ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος με το τζαζ άγγιγμα του στο πιάνο, ο Πάνος Δημητρακόπουλος, ο οποίος θα σας μαγέψει στο κανονάκι, ο Άγγελος Παπαδάτος, που χορεύει επί σκηνής με το κοντραμπάσσο του και ο Νίκος Παπαβρανούσης, με τον παλμό του και τα μελωδικά του τύμπανα.


 


Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και μαζί με τους τέσσερις σολίστες στη σκηνή, κάνουν κάθε παράσταση μια μοναδική εμπειρία!