Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Creative Business Cup: Διεκδίκησε τη δική σου ευκαιρία

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Creative Business Cup: Διεκδίκησε τη δική σου ευκαιρία

Η δημιουργική βιομηχανία περιμένει τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή

Λάβε μέρος στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας “Creative Business Cup” και διεκδίκησε τη δική σου ευκαιρία

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Ελλάδα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της δημιουργικής βιομηχανίας “Creative Business Cup”, εκεί όπου συναντιούνται ιδέες και επιχειρηματίες για την προώθηση καινοτόμων και ξεχωριστών επιχειρηματικών προτάσεων στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.

 

Στην Ελλάδα τον διαγωνισμό διοργανώνουν  οι Industry DisruptorsGame Changers (ID-GC), στην ιστοσελίδα των οποίων μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή για τον εθνικό διαγωνισμό.

 

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-19 Νοεμβρίου στην Κοπεγχάγη, με την συμμετοχή 400 επενδυτών μελών του δικτύου European Business Angels Network, και να διαγωνιστεί ανάμεσα σε 63χώρες, κερδίζοντας όχι μόνο διεθνή αναγνωρισιμότητα, αλλά και σημαντικά έπαθλα και υπηρεσίες.  


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού “Creative Business Cup” θα αναδειχθεί μέσα από ζωντανό κοινό και κριτές, κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Disrupt Startup ScaleUP (http://www.disrupt2015.com/), που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, 1- 4 Οκτωβρίου 2015, μία διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει οδηγό επιβίωσης της επιχειρηματικότητας, σε μία περίοδο που το επιχειρείν βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας ή όπως ευφυώς λένε και οι ID-GC “Entrepreneurship Under Siege”.

 

Ποιους αφορά

Ταλαντούχους επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες στους εξής τομείς:

 • Σχέδιο
 • Αρχιτεκτονική
 • Παραγωγή περιεχομένου
 • Διαφήμιση
 • Βιβλία/ Τύπος
 • Μουσική
 • Φιλμ και video
 • Τέχνη και Χειροτεχνία
 • Ραδιόφωνο και Τηλεόραση
 • Ψυχαγωγικά Πάρκα & Ζωντανές Σκηνές
 • Γαστρονομία
 • Δραστηριότητες αναψυχής  
 

Ειδικότερα  για τον Διαγωνισμό

Για τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Τελικό  η διαδικασία υποβολής συμμετοχών, με απαιτούμενη την υποβολή ενός επιχειρηματικού σχεδίου, έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου. http://industrydisruptors.org/index.php/competitions/creative-business-cup  

 

Ποιοι είναι οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC)

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, οι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship, και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μιας start-up επιχείρησης. Διαβάστε περισσότερα για τους ID-GC στο www.industrydisruptors.org.

 

Σχετικές ειδήσεις
Καιρός για INNOVATHENS Winter Labs!
15.02.2017 14:51
Από τις 20 Φεβρουαρίου ως τις 12 Μαρτίου 2017, το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει τα καθιερωμένα INNOVATHENS Winter Labs, εντατικά bootcamps που σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σύγχρονα εργαλεία και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες που θα κάνουν το βιογραφικό σου ενημερωμένο και ανταγωνιστικό.
2ο Forum του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δημιουργικών Θερμοκοιτίδων (ECHN)
20.01.2017 10:38
Οι εταίροι- ιδρυτικά μέλη του project European Creative Hubs Network (συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ανακοινώνουν με χαρά το Syn-, το δεύτερο Forum Ευρωπαϊκών Δημιουργικών Κόμβων, στην Αθήνα.
Διαγωνισμός ζωγραφικής στη μνήμη του Λουκά Βενετούλια από το Τελλόγλειο
01.07.2016 13:33
Ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το έργο τους δίνει ο διαγωνισμός ζωγραφικής που προκήρυξε το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ, στη μνήμη ενός μεγάλου ζωγράφου της Θεσσαλονίκης, του Λουκά Βενετούλια.
Ένας μοναδικός διαγωνισμός για μία… φανταστική βιωματική μέρα στο μουσείο!
27.05.2016 10:46
Ζούμε σε μία χώρα με σπουδαία ιστορία και πολιτισμό, με εκατοντάδες μουσεία στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και της συμπρωτεύουσας, και όμως λίγα από αυτά έχουμε επισκεφθεί. Η ευκαιρία σας δίνεται, με μία μοναδική βιωματική εμπειρία, αρκεί να είστε γονέας!
48FILM Festival: Κάλεσμα συμμετοχών
19.04.2016 12:40
48FILM Festival: Δημιούργησε μια μικρού μήκους ταινία σε 48 ώρες η οποία θα παιχτεί στο Directors Guild of America στο Hollywood και διεκδίκησε το μεγάλο έπαθλο των $100.000 δολαρίων!