Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Boogie Belgique live στη ταράτσα του Gazarte

Οι Boogie Belgique live στη ταράτσα του Gazarte

Αχ αυτή η Κεντρική Ευρώπη, το Βέλγιο! Τον ήλιο που τους λείπει στην καθημερινότητά τους την αναζητούν στη μουσική και τους ρυθμούς! Οι Boogie Belgique επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στις 26 Ιουλίου 2015 στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! Με όλες τους τις επιτυχίες στις αποσκευές τους, επανέρχονται για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φίλους τους για την ενθουσιώδη υποστήριξη που τους έχουν χαρίσει ήδη από το ξεκίνημά τους. Και βέβαια να πραγματοποιήσουν όλα όσα υπόσχεται το Boogie του ονόματός τους!

 

Ο leader και ψυχή των Boogie Belgique, Mr Boogie, κατά κόσμον Oswald Cromheecke, ζει στη Γάνδη και συνηθίζει να συνδυάζει μουσικά το παλιό με το καινούριο. Μαθήτευσε στη σχολή του Parov Stelar και του Poldoore, και κρίνοντας από το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως αρίστευσε, καθώς έχει αφομοιώσει τα καλύτερα στοιχεία από τους djs που τόσο θαύμαζε, αλλά έχει προσθέσει και πράγματα εντελώς δικά του. Πράγματι, αυτό που τράβηξε αμέσως την προσοχή στη δουλειά του ήταν η vintage αισθητική που είχαν ακόμα και τα πλέον electroswing ή  funkχορευτικά του κομμάτια, αυτά που είχαν προορισμό να σηκώσουν τους πάντες στην πίστα. Με διαβατήριο αυτό το ολόδικό του χαρακτηριστικό είναι που έγινε αναγνωρίσιμος και στην Ελλάδα, από τη φορά που άνοιξε τις εμφανίσεις των Thievery Corporation.

 

Καλό θα ήταν λοιπόν να φορέσετε τα πιο άνετα για χορό παπούτσια που διαθέτετε, την πλέον παρτίστικη καλοκαιρινή σας διάθεση, κι ένα πλατύ χαμόγελο – προαιρετικό, κι αν δεν το φέρετε από το σπίτι, οι Boogie Belgique υπόσχονται να το ζωγραφίσουν εκείνοι στο πρόσωπό σας. Η δροσιά της Ταράτσας μας, οι πειρασμοί του fingerfood και οι προτάσεις των μπάρμεν σε κρασί, μπύρα, γιατί όχι κοκτέιλ – καλοκαίρι είναι, μην το ξεχνάμε! – θα βοηθήσουν την κεφάτη electro-swing της μαγικής μπάντας. Κυρίες και κύριοι, αφεθείτε στη γοητεία των Boogie Belgique!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!
19.07.2016 11:09
Το Full Moon Acoustic live του Παύλου Παυλίδη για τις 20 Ιουλίου είναι sold out! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
31.05.2016 15:14
Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Roof Stage του GAZARTE επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Ο Jojo Mayer live στο Gazarte
23.03.2016 13:01
Είστε έτοιμοι να το ακούσετε αυτό; O εκπληκτικός drummer Sergé "Jojo" Mayer, εφευρέτης νεωτερισμών, ανήσυχος και διαρκώς εξελισσόμενος, θα στήσει τα τύμπανά του στην σκηνή του GAZARTE και παρέα με το live electronica trio του Nerve υπόσχεται να μας παρουσιάσει ένα άκρως δυναμικό live!