Σε παγκόσμια πρώτη στο Θέατρο Badminton κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Ιανουαρίου το Tiger Lillies Freakshow, συνέχεια του Tiger Lillies Circus που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Sebastiano Toma. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη παραγωγή του Badminton γιορτάζοντας τα 20ά γενέθλια του αγαπημένου καλτ συγκροτήματος στην Ελλάδα!

Όταν το 2003 η ADaM Productions σύστησε τους Tiger Lillies στο αθηναϊκό κοινό, ο έρωτας ήταν ακαριαίος! Οι ουρές έξω από το Γυάλινο και το Big Top Theater ήταν καθημερινό φαινόμενο και το Tiger Lillies Circus έγινε το απόλυτο talk of the town, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 40.000 φανατικούς σ` ένα χρόνο.

Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει επίσης ο Sebastiano Toma, οι χορογραφίες είναι της Σοφίας Σπυράτου, τα κοστούμια της Claire Bracewel και οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη. Στο freak καστ, εκτός από τους Martyn Jacques, Andrian Stout και Adrian Huge των Tiger Lillies, συμμετέχουν τρεις νάνοι περφόρμερς, δύο γυναίκες λάστιχο, puppets και οι …σιαμαίες αδελφές!!!

O Sebastiano Toma πρωτοείδε τους Tiger Lillies όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, να παίζουν σε κάποιο σκοτεινό κελάρι στο Αμβούργο μπροστά σε λίγες δεκάδες άτομα. Ο ίδιος ήταν τότε ιδιοκτήτης της Fliegen Bauten,της μεγαλύτερης τέντας τσίρκο και καμπαρέ της Γερμανιάς. Παρόλο που oι Tiger Lillies ήταν τότε παντελώς άγνωστοι, ο Sebastiano, χωρίς δεύτερη σκέψη, τους κάλεσε να δώσουν μια σειρά συναυλιών στην Fliegen Bauten μετά από μερικούς μήνες. Το ρίσκο του απέδωσε και οι Tiger Lillies άρχισαν σιγά σιγά να χτιζουν το όνομά τους στη Γερμανία, ώσπου, μερικά χρόνια μετά, ο Sebastiano είχε άλλη μία, ακόμα πιο ριψοκίνδυνη ιδέα: Να σκηνοθετήσει μια παράσταση βασισμένη στη μουσική των Tiger Lillies και εμπνευσμένη από τον κόσμο του τσίρκο. Κάπως έτσι ξεκίνησε το θρυλικό πλέον Tiger Lillies Circus που για περισσότερα από 10 χρόνια περιοδεύει ανά τον κόσμο, δημιουργώντας φανατικούς θαυμαστές σε κάθε σταθμό.

Με το Freakshow οι Tiger Lillies και ο Sebastiano Toma προσεγγίζουν έναν πιο σκοτεινό κι εκκεντρικό κόσμο, ένα παράλληλο σύμπαν-ταμπού που ζει και αναπνέει δίπλα μας, με τους δικούς του νόμους και άγραφους κανόνες.

Ένα ήσυχο απόγευμα δίπλα στο τζάκι, συναρπαστικές φιγούρες μάς επισκέπτονται και μας εξηγούν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους. Στις διηγήσεις τους συναντάμε ιστορίες θλιμμένης ομορφιάς και τραγικού πεπρωμένου που μας τραβάνε μέσα στη φωτιά και μας μεταφέρουν σ’ έναν άλλο κόσμο δίπλα στο δικό μας. Έναν κόσμο κοντινό και ταυτόχρονα τόσο μακρινό. Είναι ήδη βράδυ. Η φωτιά καίει. Το ακορντεόν γίνεται φυσερό που δυναμώνει τη φλόγα. Οι καλεσμένοι έρχονται… Jarly ο Καρυοθραύστης Amanda ,Victor, ο Αθάνατος, Tommy, o Φιλάργυρος ,Μάρθα, η Γιγάντια Κυρία, Ο τρίποδος Frank, Οι Σιαμαίες Αδελφές ,Ο Μαξ με τα έξι χέρια ,Η Rosa με τις τρεις καρδιές , Ο Ονειροπόλος..