Δυνατότητα να στηρίξουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα καλώντας ή αποστέλλοντας γραπτό μήνυμα στους νέους αριθμούς της ανθρωπιστικής οργάνωσης μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, έχουν οι συνδρομητές Wind.

Συγκεκριμένα, με μια απλή κλήση στο 9011602020 ή με την αποστολή ενός κενού γραπτού μηνύματος στο 19192, οι συνδρομητές της εταιρείας συμβάλλουν στο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, για την παροχή ιατρικής βοήθειας, οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τις καταγγελίες για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κάθε κλήση/μήνυμα χρεώνεται με 2,38€..

Οι συνδρομητές με συμβόλαιο θα βλέπουν τη χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό τους, ενώ για τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας, το ποσό θα αφαιρείται από το διαθέσιμο υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους.

Η στήριξη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα από την Wind, μέσω της υπηρεσίας Δωρεάς, εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Στην Πράξη. Η Wind διαθέτει την υπηρεσία στους ΓΧΣ ήδη από το 2002 ενώ ήταν η πρώτη υπηρεσία Δωρεάς μέσω φωνητικής κλήσης από κινητό τηλέφωνο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο των ΓΧΣ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.msf.gr