Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Η Απόδραση

Η Απόδραση
Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε θα διαπιστώσετε γιατί δεν υπάρχει ανάγκη για κείμενο στο Θέατρο Ανεσις ,μέσα από την παράσταση Η Απόδραση σε σύλληψη και σκηνοθεσία της ομάδας Άλογοι..

Μια παράσταση σωματικού θεάτρου που δεν έχει κείμενο, αλλά είναι γεμάτη με μουσική . Μια χολυγουντιανή ταινία που δε γυρίστηκε λόγου υψηλού κόστους και κατέληξε να παίζεται σε ένα αθηναϊκό θέατρο. Ένα έργο με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, με χιούμορ που κινείται ανάμεσα στην υπερβολή, τη λιτότητα και την ανατροπή. Ένα θέαμα που ελευθερώνει το πνεύμα από το συμβατικό  χώρο και χρόνο ακυρώνοντας συνεχώς τα όρια. Η παράσταση με τα λιγότερα σκηνικά και τους περισσότερους  χώρους. 

Τέσσερεις αθώοι άνθρωποι… Τρεις άνδρες… Μία γυναίκα… Τα γενέθλια… Ένα ατύχημα… Η αναγνώριση… Κορυδαλλός 2009… Η εξαθλίωση… Η αντοχή φτάνει στα όρια της… Το σχέδιο… Η απόφαση…H απόδραση…

Οι Άλογοι είναι οι :
Νίκος Αξιώτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Νικόλας Μακρής, Κωνσταντίνος Πασσάς, Βασιλική Τσουπάκη 


Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Βέρθερος» στο Θέατρο Σημείο!
19.10.2016 14:25
Η παράσταση "Βέρθερος", η οποία βασίζεται στο εμβληματικό μυθιστόρημα του J.W. Goethe, "Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου", παρουσιάζεται στο Θέατρο Σημείο, σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή. Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 9.15 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Τα ανθισμένα παπούτσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.05.2016 13:18
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την παράσταση Τα ανθισμένα παπούτσια, από τη θεατρική ομάδα «Οι Μούσες των Τραυμάτων», βασισμένη σε πρωτότυπα κείμενα 6 ελλήνων συγγραφέων, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Άννας Χατζηχρήστου.
Βέρθερος, στο θέατρο Σημείο
05.05.2016 14:40
Το Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ παρουσιάζει από τις 14 Μαΐου 2016 την παράσταση 'Βέρθερος', ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα του J.W. Goethe, 'Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου', σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή.
Η 8η Ημέρα, μια παράσταση που φιλοξενείται αποκλειστικά σε σπίτια
04.12.2015 15:55
“Υπάρχει έξοδος / ένας άγνωστος που χτυπά την πόρτα σου.” Αυτό το δίστιχο του ποιητή János Pilinszky, είναι ο λόγος που η παράσταση “ Η 8η ΗΜΕΡΑ” θα παιχτεί και θα περιπλανηθεί αποκλειστικά σε σπίτια.
Τα ωραία χέρια μας, από τον Ευθύμη Φιλίππου και την Έφη Μπίρμπα στο Θέατρο Ροές
16.11.2015 15:13
Το Θέατρο Ροές παρουσιάζει το έργο Τα ωραία χέρια μας, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Έφης Μπίρμπα και κείμενο του Ευθύμη Φιλίππου.