Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

The Earthbound live

The Earthbound live
Μία από τις πιο ιδιαίτερες και αξιόλογες μπάντες οι Earthbound ανεβαίνουν στην σκηνή του An Club για να γιορτάσουν μαζί μας παίζοντας τα παλιά αγαπημένα μας τραγούδια αλλά και τα νέα από τον τελευταίο τους δίσκο.

Το La Guerra Final είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των Earthbound, που το γκρουπ κυκλοφορεί στο label το οποίο έστησε παρέα με τους Deus Ex Machina, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την παραγωγή και διανομή του. Παράλληλα όμως το La Guerra Final είναι και το πιο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Earthbound και ένα βήμα ακόμα πιο πέρα στο μουσικό σύμπαν που εξερευνά το Αθηναϊκό γκρουπ από την αρχή της πορείας του.

Οι Earthbound ξεκίνησαν σαν εναλλακτικό/ακουστικό surf σχήμα, στην συνέχεια προσέθεσαν πνευστά, διευρύνοντας διαρκώς τους μουσικούς ορίζοντες τους πράγμα που συνεχίζουν να κάνουν και στο τρίτο κατά σειρά άλμπουμ τους (χωρίς να υπολογίσουμε το soundtrack της ταινίας του Αντώνη Καφετζόπουλου Στάκαμαν), με την προσθήκη στα φωνητικά δύο σπουδαίων νέων φωνών που ανήκουν στις κυρίες Τζένη Καπάδαη ( ex- Expert Medicine) και Ειρήνη Δημοπούλου ( Hi- Rollers), η παρουσία των οποίων απογειώνει τις συνθέσεις του γκρουπ. Το άλμπουμ κοσμούν ακόμα οι συμμετοχές των Φώτη Σιώτα (βιολί, Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες, Θανάσης Παπακωνσταντίνου , Sancho), Τζιμ Τσοπάνη (τρομπέτα) και Γιάννη Στεργίου (κουβανέζικο λαούτο - Έλυτρον).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
27.04.2016 17:02
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Η ώρα των τρελών: Αρλέτα & Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
25.04.2016 12:03
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 7 Μαΐου 2016 και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.