Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

1095 Art Days | ArtWall: Επετειακή έκθεση στο ArtWall Project Space

1095 Art Days | ArtWall: Επετειακή έκθεση στο ArtWall Project Space

Το ArtWall συμπληρώνει τον Ιούλιο 3 χρόνια ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 29 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά event, θεατρικές παραστάσεις και performances, με τη συνεργασία 100 και πλέον καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. H έκθεση 1095 Art Days | ArtWall έχει διπλό στόχο, να μας θυμίσει τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια αλλά και να δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση νέας δουλειάς από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες . Σε πείσμα των καιρών και με τη ζωτική υποστήριξη του Fresh Hotel, το ArtWall γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε ως ένα νέο καλλιτεχνικό spot στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το ARTWALL Project Space ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό την προβολή της σύγχρονης τέχνης και τη συνεύρεση και συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του χώρου της τέχνης. Την κατεύθυνση του εικαστικού προγράμματος του ArtWall σχεδιάζει και υλοποιεί η Φωτεινή Καπίρη, καλλιτέχνης, επιμελήτρια και συν-ιδρυτήρια του CAMP! Contemporary Art Meeting Point, ώστε το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τα πρότυπα της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής.

 

Η επετειακή έκθεση των 3 χρόνων του ArtWall θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου, και το βράδυ θα ακολουθήσει opening party στο Fresh Hotel Air Lounge Bar, με προβολές και κλήρωση με δώρα από το Fresh Hotel, και τις Εκδόσεις Νεφέλη, Εκδόσεις Μελάνι, Εκδόσεις Ροδακιό και Εκδόσεις Οκτώ με βιβλία τέχνης και πολιτισμού.

 

Συμμετέχουν: Paul Cohn, Κατερίνα Αθανασίου , Γιώτα Αποστολοπούλου, Ανδρέας Βούσουρας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος, Γίγας, Βάλια Γκούζια, Αριστέα Γράβου, Μπάμπης Καραλής, Γιώργος Καρβέλας, Γιάννης Καρδάσης, Κατερίνα Κατσιφαράκη, Άγης Κελπέκης, Ισμήνη Κινγκ, Γιάννης Κόκκαλης, Γιάννης Κουτρούλης, Ευδοκία Κύρκου, Γιώργος Λυντζέρης, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Ευσεβία Μιχαηλίδου, Στέλλα Μπορουτζή, Όλγα Μπρούμα, Αλίκη Παλάσκα, Αντρέας Πασιάς, Μαρία Πασχαλίδου, Λευθέρης Πλακίδας, Δημήτρης Πρωτόπαππας, Christian Rupp, Γιάννης Σινιόρογλου, Αννέττα Σπανουδάκη, Δημήτρης Χαλάτσης, Γιάννης Χρηστάκος, Χρήστος Χρυσόπουλος.


Σχετικές ειδήσεις
Pillow – Swallow – Hollow - Yellow: ομαδική έκθεση καλλιτεχνών στο ArtWall Project Space
27.12.2016 16:33
Μια καλλιτεχνική παρέα 5 αποφοίτων του Slade School of Fine Art του Λονδίνου, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ArtWall Project Space, από τις 21 Δεκεμβρίου, 2016 μέχρι 5 Ιανουαρίου, 2017.
TransLux | Πέρα από το φως: έκθεση στο ArtWall Project Space
28.11.2016 12:17
Το Artwall Project Space εγκαινιάζει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 την έκθεση TransLux | Πέρα από το φως, σε επιμέλεια της Φωτεινής Καπίρη.
Golden Aid: έκθεση της Ελεάννας Μπαλέση στο ArtWall
22.09.2016 14:54
Το ArtWall Project Space εγκαινιάζει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 την έκθεση της Ελεάννας Μπαλέση, Golden Aid, σε επιμέλεια του Στρατή Πανταζή.
It never happened: Έκθεση του Χρήστου Βαγιάτα στο ArtWall Project Space
15.06.2016 15:26
Τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής παρουσίασης του Χρήστου Βαγιάτα με τίτλο "It never happened", θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, στο ArtWall Project Space.
Crossing the Limit από την ομάδα F.I.S.T. στο ArtWall Athens Project Space
28.03.2016 10:40
Το Crossing the Limit είναι ένα project της ομάδας F.I.S.T., το οποίο παρουσιάζεται τον Απρίλιο στο ArtWall Athens Project Space.