Οι Wedding Singers έρχονται στον Κήπο του Μεγάρου για να παρουσιάσει ένα μοναδικό «Twilight Zone» show, την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band από την Αθήνα, αντλεί τις βασικές επιρροές της από τους Daft Punk, Duran Duran, Rage Against The Machine, Simon & Garfunkel. Η μουσική τους κινείται μεταξύ eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house, electro και τα live τους είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s! Υπάρχει άλλωστε κι ο αστικός μύθος πως το «Party all the time» των Black Eyed Peas είναι εμπνευσμένο από ένα live show των Wedding Singers, το οποίο έτυχε να παρακολουθήσουν στο σύντομο πέρασμά τους από την Αθήνα!

Τα παραπάνω είναι ίσως η μόνη ελπίδα να καταλάβετε θεωρητικά τους Wedding Singers, μιας και όσοι ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ελληνική μουσική βιομηχανία απέτυχαν να τους κατηγοριοποιήσουν, ίσως γιατί οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν ξέρουν να χορεύουν (!)

Με μια δυνατή βάση από fans, έχουν εμφανιστεί δίπλα στην Άννα Βίσση, ενώ συμμετείχαν στο Ejekt festival όπου μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Pet Shop Boys και τον James Blake. Οι Wedding Singers έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε όλους τους χώρους, από τρύπες μέχριαρένες, και από παραδοσιακά πανηγύρια μέχρι γάμους, αποδεικνύοντας πως με τα non-stop-mix από 90s διασκευές (όλο ρυθμό, έμπνευση και χιούμορ) μπορούν να μετατρέψουν κάθε εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ  – φωνή, κιθάρα

ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – κιθάρα, φωνή, μπάσο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ – πλήκτρα, μπάσο

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – τύμπανα

 

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos Emi.