Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Socrates Now: Παράταση παραστάσεων στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Socrates Now: Παράταση παραστάσεων στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Η πολυεπίπεδη πολιτισμική και ψυχαγωγική εμπειρία SOCRATES NOW με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με ΕΜΜΥ Γιάννη Σιμωνίδη παρατείνεται έως και τις 22 Ιουλίου 2015 με καθημερινές παραστάσεις στην αυλή του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

 

Μετά από 350 παραστάσεις σε 18 χώρες, αυτό είναι το τέταρτο σε σειρά καλοκαίρι όπου ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης αναδεικνύει την αιχμηρή λογική, αλλά και τις αντιλήψεις του Σωκράτη, σε ένα εργο που συναρπάζει το κοινό με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης.

 

Η επιτυχία του Socrates Now οδήγησε σε μια συνεργασία με το National Geographic Society, το οποίο θα ταξιδέψει στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι για να κινηματογραφήσει την παράσταση!

 

Ηθοποιός – Σκηνοθέτης: Γιάννης Σιμωνίδης

Αρχική Σκηνοθεσία & Ιδέα για Μάσκα: Λουκάς Ν. Σκιπητάρης

Αγγλική Μετάφραση: Γιάννης Σιμωνίδης & Λουκάς Ν. Σκιπητάρης

Ενδυματολόγος: Θεώνη Βαχλιώτη Aldredge

Ελληνική Μετάφραση: Ηλέκτρα Ανδρεάδη

Κρουστά: Caryn Heilman

Παραγωγή: Polyplanity Productions, EllinikoTheatro

 

Γλώσσα: Αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους | Διάρκεια: 80’ + Ανοικτή Συζήτηση συνοδεία κρασιού

Σχετικές ειδήσεις
«Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση»: Παράταση παραστάσεων
25.01.2017 12:48
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν ανακοινώνει την παράταση της παράστασης του έργου του Χάινερ Μύλλερ, «Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.
«Αγαπητή Ελένα»: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Επί Κολωνώ
09.01.2017 16:56
Παρατείνονται οι παραστάσεις μέχρι 9 Απριλίου για την βραβευμένη «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, από την Ομάδα Νάμα στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και αλλαγή στο πρόγραμμα των παραστάσεων (από 5/2 η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 8:15μμ, Τρίτη και Κυριακή στις 9:00μμ).
Σωκράτης Τώρα - Socrates Now από τον Γιάννη Συμεωνίδη στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
16.08.2016 15:29
Μετά από 415 παραστάσεις σε 20 χώρες ο διακεκριμένος με ΕΜΜΥ ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης, σε μία παραγωγή του Ελληνικού Θεάτρου της Νέας Υόρκης (Elliniko Thεatro/Greek Theatre of New York) και της Visionary Culture, έρχεται στη Σαντορίνη.
Socrates Now με τον Γιάννη Σιμωνίδη στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
01.08.2016 15:32
Μετά από 415 παραστάσεις σε 20 χώρες ο διακεκριμένος με ΕΜΜΥ ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης, σε μία παραγωγή του Ελληνικού Θεάτρου της Νέας Υόρκης (Elliniko Thεatro/Greek Theatre of New York) και της Visionary Culture, έρχεται στη Σαντορίνη. Λάβετε θέση στο δικαστήριο της αρχαίας Αθήνας καθώς ο Σωκράτης δικάζεται υπό την απειλή της θανατικής καταδίκης, σε ένα έργο που συναρπάζει το κοινό με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης.
Socrates Now: Για 5ο Συνεχές Καλοκαίρι κάτω από την Ακρόπολη!
05.07.2016 14:07
Μετά από 415 παραστάσεις-συζητήσεις, μπροστά σε περισσότερους από 200.000 θεατές, σε 20 χώρες και σε 8 γλώσσες, το διαχρονικό αριστούργημα του Πλάτωνα «Η Απολογία του Σωκράτη» επιστρέφει για 5ο συνεχές θριαμβευτικό καλοκαίρι στην Αθήνα.