Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή, προς ένα εκφραστικό ταξίδι που αντανακλά την Ελλάδα, την Ιαπωνία, την Ινδία, τη Γαλλία, τη Νότια Αμερική, και το σημαντικότερο, την ίδια τη ζωή. Οι χειρονομίες του Δάφνι Κόκκινου, αποκαλύπτουν ιστορίες, εμπειρίες, ανέκδοτα, όνειρα που μοιράστηκε ως το τέλος με την Pina Bausch, σε μια παθιασμένη και συγκινητική παράσταση χοροθεάτρου, τη Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 στο Santorini Arts Factory.

Το σόλο Addio Addio Amore είναι αφιερωμένο στην Pina, ο Δάφνις υψώνει ένα ποτήρι προς τιμήν της, «Chin Chin …» ανασύρει μνήμες από τα ταξίδια του, παρουσιάζοντας έργα της σε όλο τον κόσμο και προσκαλεί το κοινό σε μια συνεχή εξερεύνηση της ανθρώπινης ύπαρξης. Η ερμηνεία του είναι μια προσφορά για όλους όσους αγαπούν το έργο της Pina, που είναι γεμάτο αγάπη, ανθρωπιά, σεβασμό, χιούμορ, φαντασία…

Δάφνις Κόκκινος: Χορευτής / Χορογράφος

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Δάφνις έχει περάσει τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια χορεύοντας για την Pina Bausch και τελευταία υπήρξε βοηθός της και υπεύθυνος προβών του Χοροθέατρου του Βούπερταλ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί και συνθέτει δικό του έργο. Το σόλο Addio Addio Amore διαρκεί 50 λεπτά.