Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Μελίνα Κανά με τον Γόη του Θησείου και ο Πέτρος Μάλαμας στο Φεστιβάλ Σερίφου 2015

Η Μελίνα Κανά με τον Γόη του Θησείου και ο Πέτρος Μάλαμας στο Φεστιβάλ Σερίφου 2015

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2015 ανοίγει τις πύλες του με μια μοναδική συναυλία με τη Μελίνα Κανά , τον ‘Γόη του Θησείου’ και τον Πέτρο Μάλαμα, το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015, στις 21.15, στο Θέατρο της Κάτω Χώρας.

 

Μια  Μελίνα Κανά διαφορετική, ανανεωμένη, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη μουσική της παρουσία, θα δούμε αυτό το καλοκαίρι στη Σέριφο. Τη Μελίνα γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τα τραγούδια των  Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου που έγιναν μεγάλες επιτυχίες . “Μιλώ για σένα”,  “Να Βάλω τα μεταξωτά” “Λένε” και πολλά άλλα.

 

Διαφορετική και ταυτόχρονα μεστή με την πάντα βελούδινη κάπως μελαγχολική φωνή της, η  Μελίνα Κανά πλαισιώνεται από νέους καλλιτέχνες που πειραματίζονται πάνω στα παλιά μουσικά κομμάτια που έχει ερμηνεύσει παρουσιάζοντάς τα διασκευασμένα με εξίσου ευφάνταστο τρόπο όσο και το όνομά τους.

 

Ο Γόης του Θησείου δεν είναι παρά μια μουσική μπάντα από 4 νέα παιδιά: ο πολυπράγμων Παναγιώτης Μανουηλίδης που έχει αναλάβει τις διασκευές, την ενορχήστρωση, παίζει μπάσο , κιθάρες και πιάνο , ενώ ταυτόχρονα συνοδεύει στο τραγούδι. O Θάνος Καζαντζής παίζει τα τύμπανα, τα ηλεκτρονικά και τις λούπες*. Ο Κώστας Νικολόπουλος  είναι κι αυτός στα τύμπανα, στα πλήκτρα και τα κρουστά. Ο τέταρτος της παρέας, ο Νίκος Παπαϊωάννου παίζει τσέλο , λαούτο, σάζι και τζουρά. Και μόνο η σύνθεση των οργάνων του Γόη του Θησείου αποτελούν πόλο έλξης. Μαζί με όλη αυτή την παρέα, ο Πέτρος Μάλαμας συνοδεύει τη Μελίνα Κανά στο τραγούδι. Διασκευές και επεμβάσεις στα γνωστά τραγούδια της Μελίνας θα μας παρουσιάσουν σ' ένα μεταμοντέρνο ύφος.

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Σερίφου σας περιμένει στο μαγικό θέατρο της Κάτω Χώρας. Από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2015 η μουσική θα γεμίσει το Αιγαίο και θα συνδέσει τον ουρανό με τη θάλασσα σαν φυσικό σκηνικό στο κοίλο θέατρο της Σερίφου. Με στόχο την εξάπλωση της τέχνης και του πολιτισμού, της σύνδεσης του πολιτισμού με τον τουρισμό αλλά την εξωστρέφεια του νησιού στον κόσμο, το Φεστιβάλ Σερίφου ανοίγει τις πύλες του με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο της μουσικής.

 

Σας περιμένουμε στο πιο δροσερό και μαγικό Φεστιβάλ!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πέτρος Μάλαμας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
28.12.2016 12:30
Ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τις Πέμπτες 19 και 26 Ιανουαρίου 2017.
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
O Πέτρος Μάλαμας live στα Αισχύλεια 2016
14.09.2016 14:12
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016, ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί ζωντανά στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας στις 28 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Μελίνα Κανά και Ο Γοής του Θησείου live στην Τεχνόπολη
08.08.2016 15:59
Η Μελίνα Κανά κι ο Γόης του Θησείου έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια μοναδική συναυλία, κορύφωση στα καλοκαιρινά μουσικά μας ταξίδια!
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!