Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Graduate Trainee Program: πρόγραμμα για νέους αποφοίτους από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Graduate Trainee Program: πρόγραμμα για νέους αποφοίτους από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, προσκαλεί νέους και νέες αποφοίτους Πανεπιστημίων να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, σε Ελλάδα και Κύπρο, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουλίου, στο Graduate Trainee Program, ένα πρόγραμμα που η εταιρεία υλοποιεί εδώ και 25 χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση http://www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee. Ακολουθεί η διαδικασία επιλογής που περιλαμβάνει τεστ δεξιοτήτων, δομημένες συνεντεύξεις και συμμετοχή σε κέντρο αξιολόγησης, διάρκειας μίας ημέρας, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να εργαστούν ομαδικά και ατομικά.

Όσοι επιλεγούν, εντάσσονται στο δυναμικό της εταιρείας και έχουν την ευκαιρία, μέσα σε ένα διάστημα 2 ετών, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, μέσα απο ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης που συνδυάζει εκπαίδευση, projects και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. «Από την πρώτη ημέρα έναρξης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες αγοράς, να μοιραστούν τις αξίες της εταιρείας μας και να εξοικειωθούν στην πράξη με κάθε πτυχή της δραστηριότητας μας ως μέλη της μεγάλης και δυνατής ομάδας της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Πιστεύουμε στους νέους και τους δίνουμε την ευκαιρία να χτίσουν μια επιτυχημένη πορεία μαζί μας», δήλωσε η Τζίνα Κυβετού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία ξεκίνησε της καριέρα της στην εταιρεία ως Graduate Trainee.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί το Graduate Trainee Program ως ένα προγράμμα προσέλκυσης νέων αποφοίτων εδώ και 25 χρόνια. Διαχρονικά, το Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει αποτελέσει πηγή στελεχών που έχουν αναλάβει θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στην Coca-Cola Τρία Έψιλον όσο και στον Όμιλο Coca-Cola HBC.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 46 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 26 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον  προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου και  Brown-Forman. Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr

Σχετικές ειδήσεις
Κείμενα - documenta 14: Το πρόγραμμα ταινιών μέχρι τον Φεβρουάριο
30.01.2017 12:24
Η εκπομπή Κείμενα, το πρόγραμμα ταινιών της documenta 14 στην ΕΡΤ2, συνεχίζει με ενδιαφέρον πρόγραμμα προβολών και τον Φεβρουάριο.
Δημιουργική έκφραση και απασχόληση στα Πολιτιστικά Κέντρα του Δήμου Αθηναίων
27.09.2016 17:10
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί με στόχο τη δημιουργική έκφραση και απασχόληση των πολιτών, υλοποιεί στα 14 Κέντρα του (13 Πολιτιστικά και στο Κέντρο Πηλού) το πρόγραμμα «Αθηναίων Τέχνες» με καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά, νέους και ενήλικες.
Ακρόαση για άντρες ηθοποιούς στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη
25.08.2016 12:39
Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, στις 12:00 στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για άντρες ηθοποιούς (αποφοίτους Ανώτερης Δραματικής σχολής).
Θεματικές Παρουσιάσεις Μουσείου Ακρόπολης: Πρόγραμμα
30.06.2016 14:18
Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει το πρόγραμμα των θεματικών παρουσιάσεων που ξεκινούν από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016.
Υποκριτική κάτω από το φως: Βιωματικό σεμινάριο για νέους ηθοποιούς στο Underground
28.04.2016 17:06
Ο Πολυχώρος Underground διοργανώνει ένα βιωματικό σεμινάριο για νέους ηθοποιούς, με τίτλο Υποκριτική κάτω από το φως.