Μετά τους David Morales, Louie Vega, Joe Claussell, Timmy Regisford, Gilles Peterson, Dennis Ferrer, Osunlade, Kerri Chandler, Jerome Sydenham, Sandy Rivera, Quentin Harris, Karizma και πλήθος άλλων παγκοσμίως γνωστών DJs, το Club Restaurant Katavothres κλείνει δέκα χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι στις 8 Αυγούστου 2015 για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό το μεγαλύτερο House Party του κόσμου, το θρυλικό BODY & SOUL με τους Francois K., Joaquin Joe Claussell, Danny Krivit. Lights by Ariel.

Η μουσική μας ενώνει… Το Body & Soul είναι εδώ λόγω της μουσικής. Μουσική που αγαπάμε, μουσική που μοιραζόμαστε. Μουσική που μπορεί να μας αγγίξει με τον ποιο οικείο τρόπο. Αυτό είναι το Βody&Soul!!

Το Body & Soul ιδρύθηκε το 1996 από τον Francois K. και τον John Davis. Το απογευματινό Κυριακάτικο πάρτυ έλαβε χώρα αρχικά στο Vinyl Club της Νέας Υόρκης και σύντομα έγινε ένα από τα πιο σεβαστά εβδομαδιαία πάρτι της πόλης. Κάθε Κυριακή στο Body & Soul άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των ηλικιών, όλων των φυλών, όλοι μαζί γιόρταζαν, εμπνέονταν, εκφράζονταν και μοιράζονταν την πιο ζωντανή ενέργεια… αυτή την οποία η μουσική και ο χορός μπορεί να μας δώσει.

Ο χορός είναι μια παγκόσμια γλώσσα, σε αυτό πιστεύουν οι τρείς djs Francois K., Joaquin Joe Claussell, Danny Krivit. Έτσι κάθε φορά προσπαθούν να παίξουν μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικούς ήχους και στύλ, νέα ή παλιά tracks, χωρίς προκατάληψη προς ή από οποιοδήποτε συγκεκριμένο είδος μουσικής με έμφαση σε deep, soulful, organic and spiritual dance grooves. Ο ήχος του Body & Soul οδήγησε επίσης στην δημιουργία μιας σειράς επιτυχημένων συλλογών με το ίδιο όνομα. Εξι χρόνια μετά, το 2002, το πάρτι που συγκέντρωνε 1000 άτομα κάθε εβδομάδα και βίωνε καταπληκτικές στιγμές με live εμφανίσεις καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων Jocelyn Brown, Incognito, Eddie Palmieri, D-Train, Kenny Bobien, Julie Mc Knight και Byron Stingily, για να αναφέρουμε μερικούς, στάματησε τα εβδομαδιαία event και το 2004 λίγο πριν την πώληση του κτιρίου όπου το Vinyl Club στεγαζόταν, το B&S έδωσε την τελευταία του παράσταση στον χώρο όπου όλα ξεκίνησαν.

Τώρα το Body & Soul έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη, με ετήσιες εκδηλώσεις στο Summerstage της Νέας Υόρκης στο Central Park, όπου 10.000 άνθρωποι κινούνται σε ένα ρυθμό. Σε μία σειρά από πάρτυ για την επέτειο των 10 χρόνων στο PS1 και στο Pacha. Από το 2009 με τέσσερις εκδηλώσεις ανά έτος στο Webster Hall στη Νέα Υόρκη και ετήσιες εκδηλώσεις στο Τόκιο από το 2002. Επίσης στην Ιταλία, στο Rock in Rio Festival στη Λισαβόνα, στο Λονδίνο, στη Μαδρίτη στη Λυών, στις Κάννες, στο Παρίσι, στην Κροατία, στο Ρίο, στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο, στη Σιγκαπούρη, στο Τορόντο.

Το Body & Soul συνεχίζεται με επερχόμενες εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο. ’Εχει επίσης κυκλοφορήσει μία επετειακή συλλογή για τα 15 του χρόνια στην δισκογραφική Ministry Of Sound.