Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και δονήσεων τότε πρέπει να πάτε στο An Club στις 26 Δεκεμβρίου. Χειροποίητα Dubwise Hi-hi ηχοσυστήματα σε συνδυασμό με live dub sessions, dj sets και καταξιωμένους MC από το εξωτερικό προσφέρουν ιδιαίτερα χρωματισμένα ηχητικά αποτελέσματα.

Τα χειροποίητα ηχοσυστήματα (sound systems) αποτελούν την βάση της Τζαμαϊκανικής μουσικής παράδοσης από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 και έχουν επηρεάσει την εξέλιξη πολλών σύγχρονων μουσικών ειδών όπως Drum &Bass, Dubstep, Garage κτλ.

Παίζοντας Reggae και Dub από τη δεκαετία του 70 και μετά, τα sound system πέρασαν τον Ατλαντικό και έφτασαν στην Ευρώπη μέσω της Αγγλικής  reggae σκηνής. Σήμερα υπάρχουν και σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Ο selector  που επιλέγει την μουσική και χειρίζεται τον ήχο έχει την δυνατότητα να αλλάζει τον ήχο και να τον ελέγχει ανάλογα με την μουσική επιλογή του. Με δυνατά μπάσα σαν βροντή και πρίμα ηλεκτρικά σαν κεραυνούς, η  Reggae και η Dub ακούγονται πραγματικά σαν μουσική που περιέχει μήνυμα, και κουνάνε την διάθεση του ακροατή που συνήθως είναι αδύνατον να μήν χορέψει.

Ο Jonah Dan, τραγουδιστής, παραγωγός και μουσικός και αναμφισβήτητα ο πιο ηχογραφημένος percussionist στην Ευρώπη, θα βρίσκεται στο An παρέα με το τριμελές σχήμα AtikoMinusProject πλέον αφοσιωμένο στους ήχους της Roots Reggae και Dub μουσικής και τους selectors: MashDown 45 , MistaOperator ,Skitlab , Anna Mystic ,Shortie (Dub Providers U.K).