Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Tziko & Rock For Food σε ένα εφιαλτικό λάιβ στο six d.o.g.s

Tziko & Rock For Food σε ένα εφιαλτικό λάιβ στο six d.o.g.s

Tην Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 o Tziko και το συγκρότημά του «Rock For Food» παρουσιάζουν στο six d.o.g.s. τον πιο πρόσφατο εφιάλτη του σε ένα λάιβ εκ των πραγμάτων... εφιαλτικό.

 

Ο Tziko είναι αυτός ο τύπος που όχι μόνο δεν σκέφτεται ν' αναβάλλει το live του τη μέρα του δημοψηφίσματος αλλά τηλεφωνεί με το που ανακοινώνεται για να το επιβεβαιώσει. Ο Tziko είναι αυτός ο τύπος του οποίου αν δεν έχεις το απολαυστικό live δεν ξέρεις τι χάνεις. Γι' αυτό να το δεις. Με δωρεάν είσοδο αυτή την Κυριακή.  

 

Ο Tziko είναι παιδί απ’ τα λίγα. Κατάγεται από την Μάλτα, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ξάφνου ξεφύτρωσε στην Αθήνα. Γράφει στίχους και τραγούδια για τους φίλους του και ορισμένους τριγύρω του. Συχνά εξαφανίζεται σε ανεξήγητα ταξίδια και μας λείπει. Βιετνάμ, Ινδονησία, Αμέρικα και βάλε, αλλά όποτε επιστρέφει φέρνει μαζί του και ένα νέο άλμπουμ δώρο.

 

Γνωρίστε τον στα λάιβ του.

Σχετικές ειδήσεις
The Stranglers live στο Piraeus 117 Academy
08.08.2016 12:45
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου. Οι The Stranglers επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ιστορίας τους και της ισοπεδωτικής Live φήμης τους.
3ON3 Giants: Ο George Zervos live στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ
12.07.2016 11:51
Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 ο George Zervos ετοιμάζει τρίποντο Rock n' Roll live σέξυ Indie ακούσματα & χορευτικούς Surf ρυθμούς, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ στα πλαίσια του τουρνουά 3 On 3 Giants!
Imitate your mother live στο Faust
17.02.2016 11:38
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, για ένα ακόμα εκρηκτικό live, θέτοντας τα εξής αναπάντητα ερωτήματα…: Is your mother a saint, is she a devil in disguise, anyway you have to imitate her, cause she’s the top of the food chain...
Οι Imitate your mother επιστρέφουν στο Faust
19.01.2016 13:45
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, για ένα ακόμα εκρηκτικό live, θέτοντας τα εξής αναπάντητα ερωτήματα…: Is your mother a saint, is she a devil in disguise, anyway you have to imitate her, cause she’s the top of the food chain...
Davadur!: Το συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά live στο Bios
11.12.2015 15:31
Το πρώτο λάιβ περφόρμανς για το Nταβαντούρι θα είναι ένα επικό λάιβ. Το παραδοσιακό συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά έρχεται από τον Έβρο για να μας ξεσηκώσει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Bios.Tesla bar.