Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Heineken® TALENT LAB 2015

Heineken® TALENT LAB 2015

Το 2015, η Heineken ανακηρύχθηκε Creative Marketer of the Year στο Cannes Lions Festival of Creativity.

Η δίψα μας, όμως, για Δημιουργικότητα δεν σταματάει ποτέ.


Γι’ αυτό, ξεκινήσαμε το Heineken® TALENT LAB. Ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε νέους δημιουργικούς ανθρώπους, να ζήσουν το όνειρό τους & να δημιουργήσουν μια ενέργεια για τη Heineken που θα διεκδικήσει με τη σειρά της ένα βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!


Ξεκινάμε από «λευκό καμβά» και περιμένουμε να γεμίσει με νέες ιδέες.

Ψάχνουμε νέους 18 έως 25 ετών από τομείς όπως design, copywriting και φωτογραφία ή ακόμα και μουσικήstreet ήperformance art κ.λπ..

Αν είσαι ένας από αυτούς, συνέχισε να διαβάζεις!


Ποιος; Πού; Πότε;

Δήλωσε συμμετοχή στο heineken.workable.com/jobs/75063 επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου και ένα link με δείγμα της δουλειάς σου (behance, portfolio, video κ.λπ.), για να είσαι ένας από τους 8 φιναλίστ.


Για τους 8 συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, θα δημιουργηθεί από ένα βίντεο συμμετοχής το οποίο θα «ταξιδέψει» στο Άμστερνταμ προκειμένου να γίνει, από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, η τελική επιλογή 2 νικητών από κάθε χώρα.


Τον Σεπτέμβριο, μια ομάδα 10 ατόμων (2 από κάθε χώρα) θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για μία εβδομάδα, μέσα στην οποία θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε μια μεγάλη δημιουργική πρόκληση: να σκεφτούν και να δημιουργήσουν μια ενέργεια για την Υπεύθυνη Κατανάλωση Heineken, που θα διεκδικήσει βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!

 

MODERATION – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα μπορεί να βρει λύσεις σε προβλήματα που μας αφορούν όλους. Και η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ είναι ένα από αυτά.

Τι θα σκεφτούν τα καλύτερα δημιουργικά μυαλά από 5 διαφορετικές χώρες;

Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο!


Enjoy
 Heineken Responsibly

Δες παραδείγματα από όσα έχει κάνει η Heineken μέχρι σήμερα για την υπεύθυνη κατανάλωση & πάρε έμπνευση γιατί η επόμενη η ιδέα, θα είναι η δική σου!

 

Dance More. Drink Slow.

www.youtube.com/watch?v=WRup4Xk7uKE

 

Σχετικές ειδήσεις
Θετική Ενέργεια στο Χρώμα από την Amita Motion και την street art Urbanact
28.11.2016 14:47
Η Amita Motion, σε συνεργασία με την ομάδα Urbanact και το Δήμο Αθηναίων, θα μεταμορφώσει εικαστικά σημεία της Αθήνας, και θα μεταδώσει ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στους κατοίκους της, μέσα από τη νέα δράση «Θετική Ενέργεια στο Χρώμα».
Η SOL στο In-Edit Festival για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη
19.04.2016 11:13
Το In-Edit Festival Greece βρέθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη και με συνεπιβάτη την SOL, γέμισαν την πόλη με μερικά από τα πιο σημαντικά ντοκιμαντέρ της μουσικής βιομηχανίας των τελευταίων χρόνων.
Ο Καθηγητής του Harvard University Δρ. Ι. Χατζηζήσης σε σεμινάριο του Xinis Education Festival
06.04.2016 10:36
Τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο από τον Καθηγητή του Harvard University, Δρ. Ι. Χατζηζήση, μέσω Skype, θα έχουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, με θέμα «Αθηροσκλήρωση/ Πρόληψη από εμφράγματα», που διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Η νέα καμπάνια της Heineken για την κληρονομιά, την ποιότητα και τις ιστορίες «πίσω από το Αστέρι»
01.04.2016 14:59
Η Heineken® αποκαλύπτει τη νέα της ολοκληρωμένη διεθνή καμπάνια «There’s more behind the star».
Heineken: η μπίρα που διψά για δημιουργικότητα, πρωταγωνίστησε στα φετινά Ermis Awards!
16.03.2016 15:17
Πολύπλευρο «παρών» δόθηκε από τη Heineken στα Ermis Awards, τον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία, στην Ελλάδα, που φέτος, εξελίχθηκε σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων.