Αν θέλετε να  αναβιώσετε τα χρόνια της χαμένης αθωότητας πρέπει να πάρετε μια γεύση από swing, jazz και λίγο ερωτισμό από τις καλύτερες του είδους, Puppini Sisters στο Gazarte…

Θυμάστε τα χρόνια της αθωότητας; Δύο τσαχπίνες από τη Μεγάλη Βρετανία, και μία ατσίδα από την Ιταλία αναβιώνουν τα κοριτσίστικα χαμόγελα, τα φουρό και τα καπέλα, τα μακριά φορέματα και τα ρούχα του καμπαρέ της δεκαετίας του 40’ και του 50’.

Οι Puppini Sisters, δίκαια ονομάστηκαν το girl group της μεταπολεμικής περιόδου και του αμερικάνικου ονείρου. Μόνο που άργησαν μισό αιώνα! A capella φωνητικά, jazzy τόνος και ενορχηστρώσεις που θυμίζουν τον Benny Goodman εν καιρώ πολέμου, οι Puppini Sisters, σπάνε τα τετριμμένα και διασκευάζουν από το Jeepers Creepers  μέχρι το  Heart of Glass  των Blondie και το Panic των Smiths.

Ένας μουσικός δε μπορεί να κάνει θαύματα ξανατραγουδώντας το Tu Vuo Fa l’Americano, οι Puppini Sisters όμως μπορούν!! Με στυλ, μπρίο, όρεξη για τραγούδι και μουσικές του χθες και του σήμερα, δύο χειμωνιάτικες βραδιές στο Gazarte, με το φώς των κεριών και την ατμόσφαιρα να θυμίζει καμπαρέ του Παρισιού στα μέσα της δεκαετίας του 40’ είναι η καλύτερη πρόταση.