Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Musicland Festival στον Αλφειό

Musicland Festival στον Αλφειό

Το Musicland Festival έρχεται γεμάτο μουσική σ' ένα παραμυθένιο τοπίο στον Αλφειό ποταμό, από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου 2015.

Είναι το μεγαλύτερο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων festival του εξωτερικού! Φροντίσαμε να βρούμε το κατάλληλο χώρο στον οποίο τα φυσικά στοιχεία μαζί με τις δικές μας «πινελιές» και δημιουργίες θα καταφέρουν να δώσουν ένα αποτέλεσμα αντάξιο των παραμυθιών και των ονείρων μας! Οι επισκέπτες του festival θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό! Σκοπός μας η διοργάνωση, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς!

LINE UP

Στο βασικό 4ήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 110 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες , δισκογραφικές δουλειές)! Η συνεργασία μας με τα καλύτερα DJ LABELS και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!

Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dancers με ιδιαίτερα Shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα Shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων! Θα υπάρχουν ένα κεντρικό stage (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, τρια που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών!

Μερικά από τα ονόματα που θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ είναι: LAIDBACK LUKE / DAVID MORALES / MARTIN ROTH / No Rabbitz / Clubkid / Freespirit / Pete Cave / Zenn / Kid Angelo / Hector / Antonis Dimitriadis / Vanphil / Mikro / Valeron / Agent Greg / Dino Mfu / Michael Tsaousopoulos / dj Pete / G pal / Christian Cambas / Diodoro / Pako / Ms Lefki / Chris Idh / Cleopatra Fyntanidou / Adrianos Papadeas / George Seragos / Sparky T / Anastasio / dj Gogos / Anna Maria X / Anastasia Mantzari / Orelse / Nikko Sunset / Echonomist / The Mode / Playmen / Romylos / Mikele / Sad Puppy / V-Sag / Antonio / Lazarus Kitsas / Nick Kech / Urban Flex / dj The Boy / Instamix / Digi / Marnick / Shmidt & Drosis / Rena / MrM / Simos Ares / Trackstars / Maria Papidaki / Christiana Katsirma / Greg Ignatovich / Chris Cavo / Sunset Derek / Nsi / Ancora / Giorgio Kar / P. Giannakoulias / Andree Eskay / Bob dk / Dimitris Galanos / Vaggelis Papapostolopoulos / Elias Fassos / QMark / G. Chantzis / G. Giannoulis / Kondak / The Jackal / Andee Eskay / Andre & Pete / Andrew T / Arrow / Cubism / Herc Deeman / Neo Van Garen / Nikos Kalogerias και ακολουθούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ...

Το φεστιβάλ "μεγαλώνει" και μεταφέρεται σε ένα καταπληκτικό νέο χώρο στον Αλφειό ποταμό λίγο έξω από την πόλη του Πύργου (6ο χλμ Εθνικής οδού Πύργου Κυπαρισσίας) που το δάσος σε συνδυασμό με το ποταμό το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή. Έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 30.000 άτομα αλλά και που θα έχει όλες τις απαιτούμενες παροχές για την ομαλή κατασκήνωση των επισκεπτών μας.

Σχετικές ειδήσεις
Kasabian και The Jesus and Mary Chain στο Ejekt Festival 2017
08.02.2017 11:37
Το περσινό EJEKT Festival έκλεισε θριαμβευτικά με τους Muse σε μια από τις κορυφαίες συναυλιακές στιγμές στην ιστορία της χώρας. Φέτος, στην 13η εκδοχή του, το EJEKT Festival συνεχίζει από το ίδιο σημείο, ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα από το line-up του με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής.
Μουσική, ρυθμός και ενέργεια στο Skyeland Festival!
02.08.2016 15:10
Το απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland Festival πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου στο Allou! Fun Park με την συμμετοχή καταξιωμένων Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Skyeland Festival στο Allou! Fun Park
05.07.2016 11:58
Ένα μοναδικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το Skyeland Festival, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 29 – 31 Ιουλίου 2016 στο Allou! Fun Park και υπόσχεται τρία all-night parties με εκπληκτική dance μουσική από διεθνείς αλλά και Έλληνες καταξιωμένους Djs.
Το 3ο SCRATCH Festival έρχεται τον Ιούνιο στον Τεχνοχώρο CARTEL
17.05.2016 10:39
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το SCRATCH Festival έρχεται στον Τεχνοχώρο Cartel. Μετά την επιτυχία του πρώτου 1ου και του 2ου Scratch Festival που ανέδειξαν νικητές την ομάδα «Μπλε Ιστορίες» και την ομάδα «Vagabond» αντίστοιχα ο Τεχνοχώρος CARTEL διοργανώνει τον Ιούνιο του 2016 το 3ο Scratch Festival, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της performance να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν την πρώτη 20λεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους. Ο νικητής αναδεικνύεται από το κοινό και κερδίζει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο CARTEL τη νέα σεζόν.
Guitar Act Festival στο Beton7
28.04.2016 10:05
Το Guitar Act Festival παρουσιάζει στον θεατρικό χώρο του Beton 7, τέσσερις σημαντικούς κιθαρίστες της jazz και δημιουργικής μουσικής που δραστηριοποιούνται στην αθηναϊκή μουσική σκηνή.