Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ακύρωση της παράστασης Jesus Christ Superstar στο Ηρώδειο

Ακύρωση της παράστασης Jesus Christ Superstar στο Ηρώδειο

Η People Entertainment Group Α.Ε. και η Really Useful Group LTD. ανακοινώνουν ότι το Jesus Christ Superstar δε θα πραγματοποιηθεί.

Η ανακοίνωση:

Σας ανακοινώνουμε ότι λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και του αρνητικού κλίματος αστάθειας και ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί ενόψει του δημοψηφίσματος, και δεδομένου ότι το Jesus Christ Superstar έχει αποκλειστικά ξένους συντελεστές απέναντι στους οποίους είναι μεγαλύτερο το βάρος ευθύνης μας, προχωράμε με μεγάλη μας λύπη στην ακύρωση των δύο μουσικών παραστάσεων "Jesus Christ Superstar", που είχαν προγραμματιστεί για τις 3 και 4 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Στόχος όλων μας είναι να βρεθούν άμεσα νέες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των μουσικών παραστάσεων, ικανοποιώντας τόσο την μεγάλη ζήτηση του κοινού όσο και των καλλιτεχνικών συντελεστών.

Δηλώσεις συντελεστών:

Ben Forster

1/2 I am so so sorry to inform you all that @JCSTheMusical in Athens has been postponed. Due to the economic climate there. I was ...

Tim Prottey-Jones

Sadly, @JCSTheMusical in Athens has been cancelled due to the economic crisis over there. Such a shame for all involved xx
 
Niall Sheehy

More importantly, I want to wish the people of Greece good luck for these testing times. I'm sure it can't be an easy time for families. x

Σχετικές ειδήσεις
Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω απεργίας
29.11.2016 17:22
Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου λόγω της απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.
Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω απεργίας
06.05.2016 16:47
Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου λόγω της 48ης απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.
Οι Improv Comedy Nights συνεχίζονται στο θέατρο Άβατον
28.01.2016 11:31
​Μετά από τις επιτυχημένες πρώτες Improv Comedy Nights, ανακοινώνουμε ότι η ομάδα BUS KAI θα συνεχίσει για έναν ακόμη κύκλο παραστάσεων, όπου το fun συναντά την γοητεία του θεάτρου χωρίς σενάριο!
The Notebook από τους Forced Entertainment στο Bios
04.01.2016 17:09
Το Bios φιλοξενεί τους Forced Entertainment οι οποίοι θα παρουσιάσουν την παράσταση The Notebook, βασισμένη στο βιβλίο της Ágota Kristóf.
Η Νοσταλγός, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: Νέα παράταση παραστάσεων στο θέατρο Αλκμήνη
10.12.2015 10:49
Λόγω της μεγάλης αποδοχής του θεατρόφιλου κοινού και των αλλεπάλληλων sold out της παράστασης "Η Νοσταλγός", ο Θίασος Λώτινος Ήλιος και η σκηνοθέτις Άννα Παπαμάρκου με χαρά ανακοινώνουν την 2η παράταση για 4 επιπλέον παραστάσεις του έργου στις 14, 15, 21 και 22 Δεκεμβρίου, στις 19.30.