Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Που είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα;

Που είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα;
Tίς τελευταίες του παραστάσεις παρουσιάζει το έργο Που είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα της Χαρούλας Αποστολίδου, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιουρτσίδη.

Η παράσταση ,η οποία περιλαμβάνεται στη θεατρική ενότητα 1 Χ 4 θα ολοκληρώσει  προσωρινά την πορεία της την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ,ενώ θα παρουσιαστεί εκ νέου από την Τετάρτη 22 Απριλίου σε εναλλασσόμενο δραματολόγιο με τα υπόλοιπα έργα της ίδιας ενότητας. 


Ο σκηνοθέτης γράφει:

Τι απέγινε άραγε το αθάνατο ζευγάρι μετά από είκοσι χρόνια; Έσβησε αυτός ο θυελλώδης έρωτας; Πόσο επηρέασε η Πολιτική τη σχέση τους; Το Βρώμικο ’89 ακολουθεί μέχρι σήμερα; Ρωμαίος και Ιουλιέτα για πάντα; Τι μαγείρεψε σήμερα η Βασιλομήτωρ Ελισάβετ για τον άνακτα;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα τίθενται και προσπαθούν να βρουν απάντηση στο έργο, ένα έργο παρωδία της ίδιας μας της ζωής…

Οι υπόλοιπες παραστάσεις του 1Χ4 είναι:
Σαν τα σκυλιά του Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή (από 26/12/08)
Επιστροφή στον Παράδεισο του Φίλιπ Ρίντλεϊ σε σκηνοθεσία Αναστασίας Ρεβή (από 30/1/09)
2η ευκαιρία του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαριά (απο13/3/09)

 

Σχετικές ειδήσεις
Ρομπέρτο Τσούκο: τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
06.02.2017 11:23
Τελευταίες 8 παραστάσεις για το Ρομπέρτο Τσούκο του Μπερνάρ Μαρί Κολτές στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15 και Κυριακή στις 21.30 έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Δύο έκτακτες παραστάσεις για την Ασκητική στη Μονή Λαζαριστών
02.02.2017 15:19
Λόγω μεγάλης ζήτησης για την παράσταση του ΚΘΒΕ «Ασκητική» (Salvatores dei) του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Κουτσουρέλη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, θα δοθούν δύο έκτακτες παραστάσεις προς εξυπηρέτηση του κοινού.
Πρωτοχρονιά  με τον Άμλετ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
28.12.2016 12:21
Τελευταίες παραστάσεις για τον Άμλετ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο οποίος παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στο ρόλο του Άμλετ. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν από 1 έως 22 Ιανουαρίου 2017, με γενική είσοδο 10 ευρώ.
Ο  Αγαπητικός της βοσκοπούλας: Τελευταίες παραστάσεις στο Βασιλικό Θέατρο
05.09.2016 13:37
Τελευταίες παραστάσεις για τον «Αγαπητικό της Βοσκοπούλας», την παράσταση του ΚΘΒΕ που αγκάλιασε, αγάπησε και καταχειροκρότησε το κοινό αυτό το καλοκαίρι. Η απόλυτη ιστορία αγάπης, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ολοκληρώνει το "ταξίδι της" στις 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τώρα, 8.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τις 29 παραστάσεις του διαχρονικού έργου του Δημητρίου Κορομηλά!
Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γ. Κιμούλη σε περιοδεία
12.05.2016 15:27
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Επιδαύρου και κατόπιν σε περιοδεία σε όλη τη χώρα, οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης. Παίζουν επίσης ο Τάσος Γιαννόπουλος και ο Αλμπέρτο Φάϊς, με 12μελή χορό ηθοποιών και μουσικών, παρουσιάζουν ένα νέο, φιλόδοξο ανέβασμα του έργου του Αριστοφάνη «Πλούτος». Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Γιώργου Κιμούλη.