To Secret Sound Festival μετά την ξεσηκωτική πρώτη του διοργάνωση στην Κύμη Ευβοίας, μας υποδέχεται φέτος στις 17-18 Ιουλίου 2015 για δεύτερη συνεχή χρονιά,  στο Platanenhof, πολλά υποσχόμενο, με συνοχή στο line up, για δύο μέρες γεμάτες tropical, reggae και hip hop ήχους. Τα δυνατά live και τα dj set που δημιουργούν ατμόσφαιρα ενός διαρκούς πάρτυ, εναλλάσσονται με χαλαρωτικές δράσεις στη φύση, σεμινάρια yoga και εικαστικά δρώμενα, καθιερώνοντας το Secret Sound Festival ως το νέο freestyle φεστιβάλ που αξίζει να ζήσεις!

Γιατί, λοιπόν, να φύγεις από την Αθήνα 17 – 18 Ιουλίου 2015;

Στην Κύμη σε περιμένουν για ένα δυνατό διήμερο πάρτυ οι:

Παρασκευή 17 Ιουλίου: BURGER PROJECT, PANAMA CARDOON, BALKAN RIDDIMS, HAMMOND CLASSICS

Η πρώτη μέρα έχει κυρίως tropical χαρακτήρα και ξεκινάει με Hammond Classics για μια προθέρμανση σε χαλαρό mood, ακολουθεί μετά το ξεσηκωτικό live των Βurger Project, και κορυφώνεται στη συνέχεια με εκρηκτικά dj set από Balkan Riddims και Panama Cardoon.

Σάββατο 18 Ιουλίου: ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (full band), DJ BOOKER, MR. SOUNDPROOF & BNC (mic), MONONOME, CHEESE ROYALE

Η δεύτερη μέρα- για όσους αντέχουν ακόμη!- ξεκινάει με τους Κρητικούς Cheese Royal, ακολουθεί o Mononome σε ένα hip hop – trip hop MPC live και συνεχίζεται με το Κακό Συναπάντημα, που θα βρεθεί φέτος για πρώτη φορά στην Εύβοια, με όλα τα μέλη της μπάντας του. To διήμερο κλείνει με dj set από τον Mr. Soundproof με παρτενέρ στο μικρόφωνο τον BNC και με δυνατό φινάλε από τον Dj Booker.