Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Κυψέλης που διοργανώνεται από την Ένωση Καταστηματαρχών Κυψέλης, με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων), σας παρουσιάζουμε μια σειρά συναυλιών από γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ροκ μουσικής.

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, στις 20:00, ο πεζόδρομος της Φωκίωνος Νέγρη θα φιλοξενήσει τους Υπεράνω Υποψίας που έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους κοινό μέσα από τις πρώτες live εμφανίσεις τους, και τους Orora των οποίων τα live είναι το φόρτε τους!

Υπεράνω Υποψίας

Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2013 στον Πειραιά. Mετά από κάποιες αλλαγές η σημερινή σύνθεση της έχει ως εξής:

Γιάννης Χατζηράλλης (Φωνή)

Γιάννης Καστρώνης (Τύμπανα)

Θοδωρής Αριανούτσος (Κιθάρες)

Mιχάλης Ταμπού (Πλήκτρα)

Έντυ Φαρμάκης (Μπάσο)

Οι Υπεράνω Υποψίας είναι ένα κράμα μουσικών από διάφορες μουσικές σχολές, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα προσωπικό ύφος με επιρροές από την rock σκηνή των 80s έως και σήμερα. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε πολλά φεστιβάλ σε όλη την χώρα και έχουν συνεργαστεί με τον Δ. Πουλικάκο και Τάνια Κικίδη σε μουσικές σκηνές της Aττικής με επιτυχία. Επίσης έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία του γνωστού παραγωγού Μίλτου Καρατζά και έχουν κυκλοφορήσει δυο digital singles, το «Μαργαρίτα Κομμένη» και το «Ανομίες» από την Final Touch.

Orora

Orora είναι ένα νεοανερχόμενο συγκρότημα με ιδιαίτερο ήχο και γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις. Μέσα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cruel and Magnificent”, η οποία κυκλοφορεί από την Final Touch, θέλουν να μας ταξιδέψουν στους «σκληρούς» αλλά και «υπέροχους» δρόμους της rock μουσικής. Σχεδόν δύο χρόνια προετοιμασίας οδήγησαν στη δημιουργία 10 τραγουδιών σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με ευλαβική σημασία στη λεπτομέρεια. Οι Orora έρχονται δυναμικά να δημιουργήσουν προσδοκίες για την ανάδειξή τους ως ένα πολλά υποσχόμενο ελληνικό αγγλόφωνο συγκρότημα.

Σας περιμένουμε !!!