Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Kreator back in Greece

Kreator back in Greece
Ετοιμαστείτε για δύο εκρηκτικές βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Οι ηγέτες του trash metal, Kreator, επιστρέφουν στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής τους Περιοδείας, Chaos Over Europe 2009.
 

Μαζί τους οι Caliban με τους καθαρούς hardcore ήχους τους, οι Ελβετοί Eluveitie, σημαντικοί εκπρόσωποι του Pagan Metal και οι Emergency Gate με στοιχεία από Melodic Power Metal!

Οι Kreator, έχοντας στο ενεργητικό τους δίσκους κολοσσούς όπως τα Endless Pain, Pleasure To Kill, Terrible Certainty ,Extreme Aggression, Violent Revolution κ.α., αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα trash metal γκρουπ όλων των εποχών! Μέσα από τους σκληρούς ήχους τους και τους έξυπνους στίχους τους δηλώνουν την πολιτική στάση τους ενάντια στον πόλεμο της προπαγάνδας και παράλληλα μας καλούν σε έναν αυτό-προσδιορισμό.

Με νέες ιδέες πάντα και καθαρές τεχνικές, οι Kreator ηχογραφούν αυτή τη στιγμή, το νέο τους άλμπουμ, Hordes Of Chaos, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2009. Όπως δηλώνει και ο mastermind των Kreator, Mille Petrozza, οι Kreator επικεντρώνονται ξανά στην δυναμική παραγωγή του άλμπουμ μακριά από τεχνολογικές παρεμβάσεις, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις ικανότητες του γκρουπ!

Μόλις λίγες βδομάδες μετά την κυκλοφορία, θα έχουμε την τιμή να τους παρακολουθήσουμε ζωντανά μαζί με άλλα τρία αξιόλογα γκρουπ: Caliban, Eluveitie & Emergency Gate!

 

Σχετικές ειδήσεις
8 notes ft. Πωλίνα live στο Faust
27.10.2016 14:34
Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου το FAUST σας υποδέχεται σε ένα τρελό πάρτι back to 80's .... με Πωλίνα και 8 notes!
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
As We Enter Anniversary με dj Sets back to back στο Fuzz Live Music Club
01.09.2016 17:18
Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και στη πορεία αυτή έκανε πολλούς και καλούς φίλους αλλά και συναυλίες και μουσικά δρώμενα με καπνογόνα, ευτυχώς όχι δακρυγόνα, απεργίες, συνεργασίες, διαφωνίες, βροχές κι επιτυχίες. Μεγαλώνει μάλλον σωστά γιατί συνεχίζει να ονειρεύεται, γιατί είδε και έμαθε πολλά αλλά κατάλαβε ότι έχει πολλά περισσότερα να μάθει ακόμα.
Το Blues for Peace στην Ελλάδα
10.05.2016 14:56
Το Blues Hall of Fame, Athens Greece, σε συνεργασία με την High Voltage Productions, θα διοργανώσει το διεθνή project ‘BLUES FOR PEACE’ που βασίστηκε στην ιδέα του Michael Packer (New York Blues Hall of Fame) και θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε όλο τον κόσμο (Spain, France, USA, Iran, Italy, Ukraine, Mexico, Israel, Australia κ.ά.).
Πατρίδες που έγιναν φωτιά: Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες και μία συναυλία στο Μέγαρο
18.03.2016 15:34
O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργανώνουν, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.