Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι τρέχουν στις παραλίες! Η ιδέα ήταν απλή…Αντί να τρέχουμε στις παραλίες, θα φέρουμε την παραλία στην πόλη! Τέσσερα ultra sexy αθηναϊκά γκρουπ θα μεταμορφώσουν το Ρομάντσο τη Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα μεγάλο beach-live party! Μαγιό, πετσέτες, γυαλιά ηλίου, στρώματα και μπρατσάκια θα είναι μεταξύ άλλων τα κύρια συστατικά του event! Είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε πως θα πρέπει να κατέχετε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω για να εισέρθετε στο χώρο!

You just can’t lose this!

Ramona Betrayed Us

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, και δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του καινούριου τους single ‘City Lights’, έχοντας κατακτήσει το Ρέθυμνο (2 live με πολλές ρακές, γαμοπίλαφα, φαλάφελ και κρασιά) οι Ramona Betrayed Us επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη για ένα αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό live-party, στο οποίο θα παίξουν τα καινούργια τους κομμάτια και, θα είναι όλοι κουρεμένοι!

Τρικάβαλο

Το Τρικάβαλο, είναι ένα τρίο με επιρροές από την προϊστορική (Jurassic) funk μουσική, με ανοσία στο νέφος της Αθήνας, καθ’ ότι προέρχονται από τη βιομηχανική Ελευσίνα. Κάτι βρώμαγε εξ ‘αρχής σ αυτή την υπόθεση. Και σ’ αυτό το ΤρικάβαLive τους, θα καταπιαστούν με ζητήματα όπως το αστικό στρες, αν αξίζει η καινούια ταινία του Spielberg, και πόσο η ρωσική μουσική ταιριάζει στην προπόνηση ενός ποδηλάτη. Ride on!

Matchin’ Punchies

Οι Matchin’ Punchies είναι δύο δικτάτορες γεννημένοι στην πρώην Σοβιετική Ένωση που έχουν ως στόχο να διαδώσουν το Ορθόδοξο δόγμα στη περιοχή της Ομόνοιας. Οι δύο αυτές ηγετικές περσόνες έχουν αρκετή δύναμη ώστε να μην χρειάζεται περισσότερος στρατός. Μόνοι τους λοιπόν, με μια κιθάρα, αμέτρητα πυρηνικά πετάλια και ένα έναν τυμπανιστή που εκτελεί πολεμικά εμβατήρια, έρχονται στο Ρομάντσο για να σας ματώσουν τα αυτιά, στο όνομα του Κυρίου.

Fold The Nuts

Οι Fold The Nuts είναι ένα melodic punk rock γκρουπ αποτελούμενη από τέσσερα πολύ ιδιαίτερα άτομα. Συνδυάζοντας σκοτεινές μεθόδους και ανίερες τελετές γράφουν μουσική για τις πρώην τους, τη χαρτομαντεία και τους ποζεράδες. Μέτριοι στο live, ο ένας κιθαρίστας με ράμματα στο χέρι, ο μπασίστας με πρόσφατα εγχειρισμένο γόνατο, πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα ακόμα ep.