Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Penny & the Swingin’ Cats live στην ταράτσα του Gazarte

Penny & the Swingin’ Cats live στην ταράτσα του Gazarte

Η μεγάλη, εκρηκτική επιστροφή του swing είναι ένα διεθνές γεγονός. Κι η Αθήνα προσβλήθηκε από τον πυρετό του μοναδικού ρυθμού στο μέγιστο βαθμό: σε πάρκα και πλατείες, οπλισμένοι με ένα απλό cd player, οι παρέες ρίχνονται στο χορό μέχρι πρωίας.

Το πρώτο ίσως ελληνικό γκρουπ που έπιασε τον παλμό της εποχής δεν ήταν άλλο από τους Penny & The Swingin’ Cats, που έρχονται στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, ώστε το πάρτυ να στηθεί υπό τις ιδανικότερες δυνατές συνθήκες!

Έχοντας στις αποσκευές τους το επιτυχημένο τους άλμπουμ «Εξωτικό Χαρμάνι», η Πέννυ και οι Γάτες έχουν αποδείξει πια πως μπορούν να πειραματιστούν με το πάντρεμα πολλών μουσικών ειδών, διατηρώντας πάντα ως άξονα το swing, με τα πνευστά της μπάντας να κάνουν ακόμα και τους πλέον κουρασμένους να ξεχνούν τα πάντα και να σηκώνονται για χορό.

Σε πλήρη - επταμελή παρακαλώ – σύνθεση λοιπόν, οι λαμπεροί Penny & The Swingin’ Cats ανεβαίνουν στην Ταράτσα μας ώστε να εκμεταλλευτούν τη δροσιά της και να κάνουν όλα τα κορίτσια με τα σέξυ φορέματα και τα αγόρια με τα μοδάτα κοστούμια που θα μαζευτούν στο Gazarte να αψηφήσουν τη ζέστη του Ιουλίου και να αφεθούν στο groove της κορυφαίας ελληνικής swing μπάντας μέχρι τελειωτικής πτώσεως!

Το ελαφρύ fingerfood επιτρέπει το χορό, και τα κλασικά κοκτέιλς, - υπερπαραγωγές θα συναγωνίζονται σε κομψότητα κι αισθητική τα φορέματα των κοριτσιών! Κυρίες και κύριοι, αφεθείτε στο ρυθμό των Penny & The Swingin’ Cats!

Σχετικές ειδήσεις
Jukebox Cinema από τους Swingin' Cats στο Gazarte
15.12.2016 10:51
Οι Swingin' Cats παρουσιάζουν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 ένα εορταστικό Jukebox Cinema στο Gazarte.
Οι Swingin' Cats live στο Gazarte
05.10.2016 10:20
Οι Swingin' Cats, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως "Penny & The Swingin' Cats", επιστρέφουν ανανεωμένοι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Roof Stage του GAZARTE, συνεχίζοντας να ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!
Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο της Ακρόπολης με τους Swingin' Cats!
10.08.2016 15:48
Τo Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει με τους Swingin' Cats live την Πέμπτη 18 Αυγούστου την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!
The Swingin' Cats live στο Μουσείο Ακρόπολης
04.08.2016 15:08
Οι γνωστοί Swingin' Cats, συνεχίζουν με live εμφανίσεις και αυτό το καλοκαίρι και στις 18 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Οι Swingin' Cats για ένα πρωταπριλιάτικο live στο Ίλιον Plus!
29.03.2016 10:54
Οι αγαπημένοι Swingin' Cats για ακόμα μια φορά στον αγαπημένο χώρο που έχει γίνει σπίτι τους, το ΙΛΙΟΝ plus!