Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στη Ρότα

Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στη Ρότα

Ένα live γεμάτο από αναμνήσεις που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες θα φτιάξουν στη ζεστή σκηνή του Ρότα Art Bar την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός.

 

Η Παυλίνα, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι» (Κυκλοφορεί από την Cobalt Music) να πρωταγωνιστούν. Με το μυστήριο της φωνής και του βλέμματός της κατατάσσεται στην κατηγορία της νέας γενιάς διεκδικώντας με την καλλιτεχνική της αξία –μιας και θα τη βρεις να τραγουδάει και να γράφει μουσική και στίχους με την ίδια επιτυχία- τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης σε αυτήν.

 

Ο Σταμάτης Μορφονιός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, φέρνει στις μουσικές του κάτι από την αλήθεια του. Το ίδιο και στη σκηνή. Με σπουδαία τραγούδια και συνεργασίες πορεύεται στα μουσικά πράγματα εδώ και χρόνια και δίνει το στίγμα του σε ό, τι κάνει.

 

Οι δυο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά στο δίσκο της Παυλίνας, στον οποίο ο Σταμάτης υπογράφει στίχους και μουσική στα «Άγριος τσακωμός» και «Φύγε». Στις 30 Ιουνίου, θα έρθει η μέρα που θα μοιραστούν και την ίδια σκηνή. Με τραγούδια της καρδιάς τους, τραγούδια από το δίσκο της Παυλίνας («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός») και του Σταμάτη («Ποιά ακριβώς στιγμή έπαψες να μ΄ αγαπάς» , «Χιλιάδες Τελευταίες Φορές» , «Εσύ;» ), μελωδίες που τους ακολουθούν και τους εμπνέουν (Παυλίδης, Παπακωνσταντίντου, Χαρούλης, Άσιμος, Μαυρουδής κτλ), θα ανέβουν στη σκηνή ενώνοντας τη φρέσκια ματιά τους, σε ένα πρόγραμμα από καρδιάς. Με δυναμισμό και συναίσθημα, με φωτιά και αέρα...!

 

Μαζί τους ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης, ενορχηστρωτής και παραγωγός στις δισκογραφικές δουλειές και των δύο καλλιτεχνών, θα τους συνοδεύσει με την κιθάρα του, αλλά και με τη φωνή του με τραγούδια από την διαδρομή του με το συγκρότημα των Replete Brothers, καθώς και σε επιλεγμένα αγγλόφωνα τραγούδια από τη διεθνή δισκογραφία .

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Nέο single της Παυλίνας Βουλγαράκη με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη
20.10.2016 12:09
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη είναι μια συναρπαστική μίξη του παραδοσιακού με το ροκ που φέρει τη συμμετοχή-σφραγίδα του Ψαραντώνη.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Μιρέλα Πάχου live στο Σταυρό του Νότου Club
29.09.2016 15:15
Οι δυο νέες τραγουδοποιοί συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη δυναμισμό κι ευαισθησία, φαντασία και ανατροπές, φρεσκάδα και τρυφερότητα.
«Όλοι ένα» Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
16.06.2016 14:28
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού σε όλη την Ελλάδα!
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης για πρώτη φορά στην Κρήτη
07.06.2016 12:09
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη, από τις 30 Ιουνίου 2016.