Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σχολικά συγκροτήματα παίζουν μουσική στο Αn!‏

Σχολικά συγκροτήματα παίζουν μουσική στο Αn!‏
Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου σχολικά συγκροτήματα παίζουν μουσική και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο An Club…

To An club δίνει το βήμα σε νέους ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει σχολικά συγκροτήματα να δείξουν τις ικανότητες τους και να εκφραστούν μέσα από την μουσική.

Οι νέοι αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως μπορούν να έχουν λόγο στις μουσική σκηνή καθώς έχουν άποψη και μουσική παιδεία, έχουν στόχους. Παίζουν όχι γιατί θέλουν να ξεχάσουν, αλλά γιατί θέλουν να θυμούνται, θέλουν να εκφραστούν…Ανατρέπουν μ’ αυτό τον τρόπο τα λεγόμενα εκείνων που τους χαρακτηρίζουν ως γενιά του καφέ..
 

Oι μπάντες που θα ανέβουν στη σκηνή είναι οι : Behind The Scene , The Verum Secta, Mutt 37 , Gravital Suns , Frozen Mirrors , Waldi Heroes

Σχετικές ειδήσεις
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Alekos Vretos Project live στο The Zoo
07.06.2016 15:11
Μετά από την τουρνέ στην Τουρκία, πριν από 2 εβδομάδες, ο Αλέκος Βρέτος και οι συνεργάτες του κουβαλώντας καινούργιες εμπειρίες παίζουν για μία ακόμη φορά στο αγαπημένο τους Ζοο, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
Οι Imitate your mother σε ένα μοναδικό live για την «Καύση» στο Τριανόν
01.03.2016 12:21
Ο Γιώργος Χρανιώτης με τη μπάντα του “IMITATE YOUR MOTHER” παίζουν για την «Καύση», την νέα ταινία του Στράτου Τζίτζη, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στον κινηματογράφο «Τριανόν».
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Έλα σε μένα: Μια Μουσική Παράσταση στο Andaman
21.01.2016 11:31
Έλα σε μένα. Στο κατακόκκινο κτίριο του Andaman. Μια μουσική παράσταση με καινούργια κείμενα του Γιώργου Βλαχάκη, που παίζουν οι ηθοποιοί Γεωργία Σηκοπέτη και Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος.