Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Σχολικά συγκροτήματα παίζουν μουσική στο Αn!‏

Σχολικά συγκροτήματα παίζουν μουσική στο Αn!‏
Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου σχολικά συγκροτήματα παίζουν μουσική και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο An Club…

To An club δίνει το βήμα σε νέους ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει σχολικά συγκροτήματα να δείξουν τις ικανότητες τους και να εκφραστούν μέσα από την μουσική.

Οι νέοι αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως μπορούν να έχουν λόγο στις μουσική σκηνή καθώς έχουν άποψη και μουσική παιδεία, έχουν στόχους. Παίζουν όχι γιατί θέλουν να ξεχάσουν, αλλά γιατί θέλουν να θυμούνται, θέλουν να εκφραστούν…Ανατρέπουν μ’ αυτό τον τρόπο τα λεγόμενα εκείνων που τους χαρακτηρίζουν ως γενιά του καφέ..
 

Oι μπάντες που θα ανέβουν στη σκηνή είναι οι : Behind The Scene , The Verum Secta, Mutt 37 , Gravital Suns , Frozen Mirrors , Waldi Heroes

Σχετικές ειδήσεις
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε καλοκαιρινή περιοδεία
13.06.2016 13:31
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν.Γούναρη, Γ.Μπιθικώτση, Μ.Πλέσσα, Φ.Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Alekos Vretos Project live στο The Zoo
07.06.2016 15:11
Μετά από την τουρνέ στην Τουρκία, πριν από 2 εβδομάδες, ο Αλέκος Βρέτος και οι συνεργάτες του κουβαλώντας καινούργιες εμπειρίες παίζουν για μία ακόμη φορά στο αγαπημένο τους Ζοο, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
12.05.2016 11:17
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν. Γούναρη, Γ. Μπιθικώτση, Μ. Πλέσσα, Φ. Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Οι Imitate your mother σε ένα μοναδικό live για την «Καύση» στο Τριανόν
01.03.2016 12:21
Ο Γιώργος Χρανιώτης με τη μπάντα του “IMITATE YOUR MOTHER” παίζουν για την «Καύση», την νέα ταινία του Στράτου Τζίτζη, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στον κινηματογράφο «Τριανόν».