Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κώστας Λειβαδάς στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Ο Κώστας Λειβαδάς στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Στο δρόμο και στις περιοδείες για 18 χρόνια δεν είναι και λίγο! Ή τουλάχιστον είναι μια καλή αφορμή για γιορτή! Αυτό σκέφτηκε κι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς και επιστρέφει στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις 21:00, για να γιορτάσει αυτήν τη γλυκιά «ενηλικίωση», τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία , μ’ ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη τη σειρά αυτής της πορείας.

Και το κάνει έχοντας σπουδαία παρέα! Καλεσμένοι του αντιπροσωπευτικά, κάποιοι από τους σημαντικούς φίλους και σπουδαίους ερμηνευτές των τραγουδιών του, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ζωή Παπαδοπούλου κι ο Μπάμπης Στόκας σε μια παράσταση - γιορτή με πρωταγωνιστή την αγάπη στα τραγούδια.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τραγούδια αγαπημένα, από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Για να σε συναντήσω» και το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» έως το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» και τα πρόσφατα «Η Επιμονή σου», «Μετακόμιση τώρα» και «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη».

Όλα αυτά εν αναμονή της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «18 Χρόνια Δρόμος» που θα περιλαμβάνει τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του.

Στην Πανσέληνο του Ιουλίου, μαζί με τον Κώστα και όλες τις αγαπημένες του φωνές, θα βρεθεί στη σκηνή ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες μουσικούς, ο κορυφαίος στο μπουζούκι, Μανώλης Καραντίνης.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί και μόνιμοι συνεργάτες: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες, μαντολίνο), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Βαγγέλης Τζάτσος (μπάσο), Αργύρης Διαμαντής (κρουστά).

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στη Μονή Λαζαριστών, αυτή η μεγάλη μουσική παρέα θα βαδίσει σ΄ ένα μουσικό δρόμο που θα τον φωτίζει το φεγγάρι και θα γεμίσει τη νύχτα με μελωδίες, υπέροχα τραγούδια και σίγουρα εκπλήξεις…

Σχετικές ειδήσεις
Οι Πρατσινάκη 5 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών
23.08.2016 13:02
Πρατσινάκη 5, πέντε αδέρφια ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν με τη δική τους, ξεχωριστή αισθητική την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.
Ο Κώστας Λειβαδάς για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
10.08.2016 10:52
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στην πόλη της ζωής του για μια και μοναδική συναυλία.
#Be One Concert: Αλίκη Χρυσοχού και Όλγα Ξανθοπούλου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
09.08.2016 12:28
Οι φωνές των ταλαντούχων υψίφωνων Αλίκης Χρυσοχού και Όλγας Ξανθοπούλου ενώνονται σε μια μαγική βραδιά υψηλών αισθήσεων, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
04.07.2016 13:54
Η Φωτεινή Βελεσιώτου θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.