Το Gummo, είναι η δεύτερη ταινία της ενότητας Teenage Kicks των Sssh! Silent Movies, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Harmony Korine, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Larry Clark στο σενάριο της ταινίας Kids.

Teenage Kicks
Τετάρτη 1 Ιουλίου – Harmony Korine, Gummo, 1997

Ο Solomon και ο Tummler είναι δύο βαριεστημένοι έφηβοι που ζουν στην πόλη Xenia του Ohio. Μερικά χρόνια πριν, ένας μεγάλος τυφώνας κατέστρεψε και σκότωσε τη μισή πόλη, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα του Solomon. Τα δύο αγόρια περιπλανώνται στην πόλη κάνοντας διάφορες παράξενες δραστηριότητες χωρίς νόημα για να σκοτώσουν την ώρα τους και να καταπολεμήσουν την πλήξη τους.

Sssh! Silent Movies 


Το BIOS και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζουν για 5η συνεχόμενη χρονιά, το μοναδικό πρότζεκτ των Sssh! Silent Movies, μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios με την πλατφόρμα των ακουστικών Sssh! Silent Show.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του Sssh! Silent Show, επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα στον ήχο της ταινίας ή το live DJ set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών στη διάρκεια της ταινίας. 


Μια σινεφίλ συμμετοχική εμπειρία πρόσληψης αγαπημένων ταινιών από το 1927 μέχρι το 1997 που επικεντρώνεται στη διαφορετικότητα της συνθήκης προβολής της. Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Powered by Sssh! (Silent Sound Show)