Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Και τα μάτια κι η καρδιά...

Και τα μάτια κι η καρδιά...
Και τα μάτια κι η καρδιά μας υποδέχονται το νέο πολυσυλλεκτικό cd της Ελευθερίας Αρβανιτάκη όπου η ελληνική μουσική συμπράττει με τον κουβανέζικο ήχο…

Μία διεθνής παραγωγή, μία διεθνής έκδοση που γεννήθηκε όταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάστηκε με το διάσημο  Ισπανό συνθέτη-παραγωγό, βραβευμένο με δύο Grammy, Javier Limon.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις που διοχετεύουν μέσα από τις συνθέσεις το πάθος της κιθάρας φλαμένκο, με κάθε τραγούδι να γράφει μία διαφορετική μουσική ιστορία.

Στο cd περιλαμβάνεται επίσης και ένα ντουέτο με την καταξιωμένη Ισπανίδα ερμηνεύτρια Buika με τίτλο Mirame.

Μία υπέροχη καινούρια δουλειά που παράλληλα με την Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, σε διεύθυνση παραγωγής Γιώργου Κυβέλου.

Τη μουσική των τραγουδιών εκτός από τον Javier Limon, υπογράφουν οι: Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Μήτσης, Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Καραδήμος  και ο γνωστός Σέρβος συνθέτης Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς. Οι στίχοι είναι των: Λίνας Νικολακοπούλου, Μιχάλη Γκανά, Νίκου Μωραϊτη, Κώστα Φασουλά, Σμαρώς Παπαδοπούλου και Λήδας Ρουμάνη.


Μια συνεργασία που, όπως λέει και ο Χαβιέ Λιμόν, αποτελεί ένα βήμα προς το αύριο της μουσικής, μια που μελλοντικά όλες οι κουλτούρες θα αλληλοκατανοούνται.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στη Ρόδο
03.08.2016 10:41
Στο θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου, στη Ρόδο θα βρεθούν στις 8 Αυγούστου 2016 η Ελευθέρια Αρβανιτάκη κ ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στο Βεάκειο
15.07.2016 15:36
Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 για μια ακόμα μοναδική συνάντηση!
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Δήλο
06.07.2016 16:40
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επισκέπτεται την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 τη Δήλο για μία συναυλία κάτω από την Πανσέληνο του Ιουλίου. - αναβολή
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ιθάκη
05.07.2016 13:23
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί για μία συναυλία στην Ιθάκη το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.