Παρασκευή 24 Ιουλίου στο TerraVibe και το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Fix Factory of Sound τα decibelόμετρα θα πάρουν φωτιά και οι εγκαταστάσεις των δύο συναυλιακών χώρων θα τεστάρουν τις αντοχές τους. Οι Black Label Society επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο βραδιές που θα θυμόμαστε για καιρό! Μαζί τους οι Potergeist!
 
Swampires! Ή Βαλτόλακες ελληνιστί.

11 Χρόνια πριν οι Potergeist ξεκίνησαν το μουσικό ταξίδι τους στα βαλτωμένα νερά των Αθηνών. Αφού κυλίστηκαν στο Southern βούρκο, κυκλοφόρησαν το Southwards το 2006, φτύνοντας riffs που θα έκαναν τους Pantera και τους Black Label Society περήφανους για τους μπάσταρδους γιους τους εν Ελλάδι!
 
Το 2010 ήταν κομβικής σημασίας για το συγκρότημα καθότι ασπάστηκε το swamp metal, κυκλοφορώντας παράλληλα τον δεύτερο επίσημο δίσκο τους, “Muddy Mermaids” αναζητώντας γοργόνες στη λάσπη. Τα Swampires όπως ήταν αναμενόμενο πολλαπλασιάστηκαν ειδικά μετά το ομώνυμο τρίτο album του group, με το “Southern Crown”  να γίνεται το αγαπημένο των οπαδών τους.
 
Το μέλλον επιφυλάσσει κροκοδείλια δάκρυα για τους Potergeist ενόσω το κοινό περιμένει τον νέο δίσκο της μπάντας υπό τον λιτό και κατανοητό
τίτλο Crocodile Tears. Περισσότερα επί σκηνής την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο TerraVibe & το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Fix Factory of Sound.