Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, το six d.o.g.s ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με το mobile party Playground, για ένα μεγάλο open-air party στο εντυπωσιακό Sub open air club, στον Βοτανικό. Καλεσμένη η ταχύτατα ανερχόμενη Ουκρανή DJ και παραγωγός Nastia, που έκανε ντεμπούτο στην πόλη μας τον προηγούμενο Νοέμβριο στο six d.o.g.s, αλλά και ο Ισπανός DJ και παραγωγός, Sonodab.

Η Ουκρανή Nastia, ξεκίνησε την καριέρα της πριν από περίπου μια δεκαετία. Σήμερα θεωρείται μια από της πιο γνωστές DJs της Ευρωπαικής house και techno σκηνής. Ο γεμάτος χαρακτήρα ήχος της, ένας συνδυασμός σύγχρονου techno με minimal, stripped-down ghetto funk, έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς παγκοσμίως. Αφού δούλεψε για πέντε χρόνια για το Kazantip, ξεκίνησε το δικό της project, κάτω από το όνομα Propaganda, «υπογράφοντας» parties, radio show και ένα label βινυλίου. Το εντυπωσιακό με την Nastia είναι πως έχει βασίσει την καριέρα της αποκλειστικά στα DJ sets της, καθώς δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον, μουσικός παραγωγός.

Σε intro και ο outro sets αντίστοιχα, η Mar P. και ο Anestie Gomez, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού ντεμπούτου του από την six d.o.g.s records.