Ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς, για πρώτη φορά στο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Αμαρουσίου. Με τις γνωστές του επιτυχίες «Έτσι οι μέρες περνούν», «Τροχόσπιτο», «Λυπάμαι», «Ταγκό» κ.α.

Μαζί του η μοναδική ερμηνεύτρια Λόλα Γιαννοπούλου με το πρόσφατο ντουέτο της με τον Μανώλη Μητσιά « Μαύρα ίχνη» καθώς και οι εξαιρετικοί μουσικοί Κατερίνα Τεπελένα|βιολί & φλάουτο, Τάκης Ψάρρης | κιθάρα και Δρόσος Σκυλλάς | κρουστά.

Guest o Μπάμπης Στόκας.

Ο Δημήτρης Καρράς μετράει ήδη 4 προσωπικούς δίσκους, από το 2008 εως το 2013 χαρίζοντας τραγούδια σε καλλιτέχνες όπως: Νατάσα Μποφίλιου,  Αρετή Κετιμέ,  Κώστας Μακεδόνας,  Μάνος Ξυδούς, o Χαράλαμπος Γαργανουράκης,  Νικήτας Κλίντ.

Από τον Απρίλη του 2013 μέχρι τον Απρίλη του 2015 κυκλοφόρησε την μοναδική σειρά δίσκων 45 στροφών με γενικό τίτλο «Γεροντοπείσματα». Στην σειρά συμμετείχαν τα πιο ηχηρά ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας όπως: Βασίλης Καρράς, Σωκράτης Μάλαμας, Πάνος Κατσιμίχας, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Κότσιρας, Φωτεινή Βελεσιώτου, σμίγοντας διαφορετικά μουσικά ήδη στα τραγούδια Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε, Λήθαργος, Showbiz κ.α.

Opening act οι Μπρος.

Οι Μπρος είναι ένα ακουστικό τρίο που δημιουργήθηκε το 2009.Παρουσιάζουν υλικό πρωτότυπων συνθέσεων, ορχηστρικών και τραγουδιών, που αναμιγνύουν τα μπλουζ με τα λαϊκά, το πανκ με το σουίνγκ, τα ρετρό και τα βαλσάκια με το θόρυβο.

Η σύνθεση του σχήματος είναι:
Γιώργος Παυλίδης: Κιθάρα, φωνή
Μπάμπης Πολιτόπουλος: Μπουζούκι, κιθάρα
Σταμάτης Φουσέκης: Κοντραμπάσο

Εμφανίζονται σταθερά σε καφενεία, μπαρ και μικρές μουσικές σκηνές στην Αθήνα και την επαρχία από το 2010.

Έχουν συνθέσει τη μουσική της παράστασης κουκλοθεάτρου “Φλοξ, στο κουτί και στα σύννεφα” από την ομάδα Φίρδην Μίγδην που παρουσιάζεται σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο από το 2009.