Οι Athens Swing Cats, για πέμπτη συνεχή χρονιά σας καλούν στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό τους, ένα μεγάλο, ανοιχτό πάρτυ με γιορτινή διάθεση στην καρδιά της Αθήνας, The Great Summerball 2015, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. Το Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, φοράει τα καλά του και μεταμορφώνεται σε Club του Μεσοπολέμου θυμίζοντας τις ημέρες του Cotton Club της Νέας Υόρκης. Τα φώτα χαμηλώνουν και ξεκινάει η παράσταση THIS is Lindy Hop! ένα mini-musical ακολουθώντας τα βήματα των χορογράφων του Hollywood & του Broadway της εποχής εκείνης. Σκεφτείτε λοιπόν showgirls, χορευτές, glamor κι είσαστε μέσα.

Μην νομίζετε όμως ότι πρόκειται να μείνετε καθισμένοι όλο το βράδυ παρακολουθώντας shows. Απεναντίας! Ετοιμαστείτε για πολύ χορό, ακόμα κι εάν δεν έχετε ξαναχορέψει στη ζωή σας. Με δύο εξαιρετικά swing μουσικά συγκροτήματα και τους ειδικούς στο είδος DJs μας πρόκειται να παρασυρθείτε όλοι για χορό!

Σημειώσατε την ημερομηνία λοιπόν, Παρασκευή 26 Ιουνίου, γιατί οι Athens Swing Cats μας υπόσχονται μία βραδιά ξεχωριστή που θα μας μείνει αξέχαστη. Προσοχή! Οι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00, τα shows ξεκινούν στις 22:00 κα τα Lives στις 23:00