Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μια Ζωή Γιάννης Σπανός στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Ρέντη

Μια Ζωή Γιάννης Σπανός στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Ρέντη

Με «Μια Ζωή Γιάννης Σπανός» θα γεμίσει το Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Ρέντη που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την B&G Productions.

 

Ο Γιάννης Σπανός έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Καραφώτη (φωνή), τη Χρυσούλα Στεφανάκη( φωνή), τον Κώστα Τζιαγκούλα  (κιθάρα-φωνη), τον Κοσμά Κοκόλη (μπουζούκι- φωνή), έρχεται να μας ταξιδέψει στα πιο όμορφα μελωδικά μονοπάτια…και να μας χαρίσει όλες του τις επιτυχίες . Ο Γιάννης Σπανός είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες  με μοναδικό ταλέντο, πρωτοπορία , ευαισθησία και μελωδικότητα. Η σφραγίδα του στο Νέο Κύμα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού πενταγράμμου. Όλα του τα τραγούδια έγιναν διαχρονικές επιτυχίες μέσα από τις φωνές των Αρλέτα, Κώστα Κάραλη, Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών εκείνης της εποχής.

 

Το ταλέντο του δεν διοχετεύεται μόνο εκεί  αλλά μπαίνει και σε λαϊκά μονοπάτια. Όλες οι μεγάλες λαϊκές φωνές έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του και έχουν γίνει μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες. Απ’τις δημιουργίες του Γιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει η ποίηση. Όσα και αν γραφτούν για τη ζωή και το έργο του Γιάννη Σπανού είναι λίγα καθώς μιλάμε για μια αστείρευτη πηγή επιτυχιών!

Σχετικές ειδήσεις
Η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Σπανός στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
20.02.2017 14:02
Η Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον Γιάννη Σπανό τις Παρασκευές του Μαρτίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Ο Γιάννης Σπανός για την πανσέληνο του Αυγούστου στο Χάραμα
12.08.2016 13:43
Ο Γιάννης Σπανός, ο κορυφαίος συνθέτης του «Νέου Κύματος», μας ταξιδεύει την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο θερινό Χάραμα στις αξέχαστες επιτυχίες του, με συντροφιά το πιάνο του και το φώς της Αυγουστιάτικής πανσέληνου.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Δάσους
27.05.2016 16:50
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, αλλά και στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
FullColor Φεστιβάλ III στο Κατράκειο
23.05.2016 12:08
Το FullColor Φεστιβάλ III θα υποδεχθεί τους φίλους των χρωμάτων και των ήχων την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Κατράκειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη.