Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Amita Motion Positive Club: Χρυσό Βραβείο στα Digital Media (DIME) Awards 2015

Amita Motion Positive Club: Χρυσό Βραβείο στα Digital Media (DIME) Awards 2015

Η Amita Motion, πάντα με θετική ενέργεια, απέσπασε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Engagement Strategy» στα Digital Media (DIME) Awards 2015 που διοργάνωσε η Boussias Communications για το Amita Motion Positive Club που ανέπτυξε σε συνεργασία με το MAD TV.

 

Μέσα από ένα σύνολο δημιουργικών ενεργειών, το Amita Motion Positive Club έγινε το πιο θετικό club της χρονιάς και ένα ισχυρό online community που προσέφερε ξεχωριστές εμπειρίες στους fans, παρέα με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες . Συγκεκριμένα, οι Demy, Josephine,  MEΛISSES, Stan, Κωνσταντίνος Αργυρός, Στέλιος Λεγάκης,  Κώστας Μαρτάκης,  Μηδενιστής και  η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησαν κάθε μία εμπειρία καλώντας τους νέους να συμμετέχουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές!

 

Message me, Audition for fun, Hugs & Kisses for Positive Cause, Dance, Ringtone, My famous BFF, Positive Music Room, Positive Music Trip και Positive Xmas Tree, ήταν οι 9 εμπειρίες που αποκαλύπτονταν σταδιακά και μοίρασαν θετική ενέργεια όλη τη χρονιά.

 

Για την υποστήριξη του Amita Motion Positive Club δημιουργήθηκε μια ειδική πλατφόρμα, η οποία προσέφερε δυνατότητες διασύνδεσης με Facebook, Twitter, YouTube καθώς και με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του MAD TV. Παράλληλα, για κάθε μία από τις 9 εμπειρίες, δημιουργήθηκαν αντίστοιχες εφαρμογές στο Facebook, video και photo shootings αλλά και meet n’ greet events με τους αγαπημένους καλλιτέχνες. Μέσω του μηχανισμού που αναπτύχθηκε, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας συμμετέχοντας και αλληλεπιδρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια των ενεργειών.

 

Το Amita Motion Positive Club με νούμερα:

ü  Συνολικά 65.180 συμμετοχές

ü  15.883 unique χρήστες

ü  Περισσότερα από 14.138.502 views των συνολικών multimedia υλικών

 

Με αφορμή τη διάκριση αυτή, η Aντιγόνη Παγουλάτου, Διευθύντρια Marketing της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και θετική ενέργεια. Η δυνατή παρουσία της Amita Motion στα social media επιβραβεύτηκε για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι αναπτύσσει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους νέους,  χαρίζοντας τους διαδραστικές και ευχάριστες εμπειρίες. Η Amita Motion είναι ο χυμός συνώνυμο της θετικής ενέργειας που μας εμπνέει να συνεχίζουμε να δημιουργούμε πρωτοποριακά projectκαι να μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές με το κοινό».

 

Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα video του Amita Motion Positive Group στο: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7x82BfBldQyt3-6A6EAhso-CFOpOsF8M

 

Join amita motion on:

Facebook: www.facebook.com/amitamotion

Twitter: www.twitter.com/amitamotion 

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr

Σχετικές ειδήσεις
Θετική Ενέργεια στο Χρώμα από την Amita Motion και την street art Urbanact
28.11.2016 14:47
Η Amita Motion, σε συνεργασία με την ομάδα Urbanact και το Δήμο Αθηναίων, θα μεταμορφώσει εικαστικά σημεία της Αθήνας, και θα μεταδώσει ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στους κατοίκους της, μέσα από τη νέα δράση «Θετική Ενέργεια στο Χρώμα».
Η Amita βοηθά τη μητέρα να είναι
22.03.2016 12:06
Η Amita, o αγαπημένος χυμός των Ελλήνων εδώ και 33 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας και αναγνωρίζει την προσπάθειά της να συνδυάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της και παράλληλα να είναι παρούσα στις πιο σημαντικές στιγμές των παιδιών της, μέσα από τη νέα διαμορφωμένη πλατφόρμα www.apoagapi.gr.
Heineken: η μπίρα που διψά για δημιουργικότητα, πρωταγωνίστησε στα φετινά Ermis Awards!
16.03.2016 15:17
Πολύπλευρο «παρών» δόθηκε από τη Heineken στα Ermis Awards, τον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία, στην Ελλάδα, που φέτος, εξελίχθηκε σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων.
Νιώσε… “Body Positive” με τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® και την Apivita!
19.01.2016 13:38
Τα FITNESS® ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Apivita, για να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να υιοθετήσει μια θετική στάση ζωής και να νιώσει… “Body Positive”.
Νέα Amita Πρωινό!
12.01.2016 10:50
Η Αmita, o χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον που εδώ και 32 χρόνια βρίσκεται στην καρδιά των Ελλήνων, συνεχίζει να καινοτομεί, παρουσιάζοντας την Amita Πρωινό! Μια νέα, ποιοτική και πιο πλήρη από ποτέ πρόταση για πρωινό on the go!